• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Winstrol Tabs Steroid Sipariş

Winstrol Tabs Steroid Sipariş

Amino asitler, protein ve kas dokusunun yapı taşlarıdır, protein molekülleri bunlardan oluşur ve her tür protein amino asitlerden oluşur. Amino asitleri bir evin duvarındaki Winstrol Tabs Steroid Sipariş tuğlalarla karşılaştırabiliriz.


Vücuttaki her hücre amino asitler içerir. Hormonlar, enzimler, antikorlar vb. Vücutta yüzlerce farklı protein türü vardır. 23 amino asit vardır. Bunlardan bazılarının spor için daha önemli olduğu belirtiliyor. Her amino asidin bir 'nitrojen' kısmı ve bir 'karbon iskeleti' vardır. Nitrojen kısmı tüm amino asitlerde aynıdır. Ama karbon, her birinin parçası farklı.


Amino asitler, esansiyel amino asitler ve esansiyel olmayan Winstrol Tabs Steroid Sipariş amino asitler olarak iki gruba ayrılır. İngilizcede 'Essential', 'main, basic; veya "gerekli" anlamına gelen bir kelimedir. Bu tanımdan da anlaşılacağı üzere esansiyel amino asitler, besinlerle dışarıdan alınması gereken amino asitlerdir. Başka bir deyişle, vücut tarafından üretilmezler. Gerekli olmayanların vücut tarafından üretilebildikleri için diyetle dışarıdan alınmasına gerek yoktur. İzolösin, lösin, lisin, metiyonin, fenilalanin, thronin, triptofan ve valin esansiyel amino asitlerdir. Bunlar diyetle alınmalıdır. Vücut başkalarını üretebilir. Bunların yanı sıra özellikle glutamin ve taurinin vücut geliştirme egzersizi yapanlar için önemli olduğu vurgulanmaktadır.


Ek olarak, protein kaynakları tam ve eksik proteinlere bölünebilir. Süt ve et balığı gibi tam proteinler, esansiyel amino asitleri içeren besinlerdir. Ayrıca bazı temel amino asitleri içeren besinlerdir. Ek olarak, bazı temel amino asitleri içermelerine rağmen, hepsini içermeyen tahıllar ve sebzeler gibi besin kaynakları eksik protein kaynaklarıdır.


Protein içeren bir gıda veya besin takviyesi alındığında, proteinler midede pepsin adı verilen bir enzime maruz bırakılarak parçalanır. Bu bölünme aynı şekilde ince bağırsakta da devam eder ve uzun amino asit zincirlerinin tekli amino asitlere ve iki veya üç amino asitlik gruplara bölünmesiyle sonuçlanır. Winstrol Tabs Steroid Sipariş Tek amino asitler kana girer ve bu şekilde karaciğere gider. Bundan sonra aşağıdakiler meydana gelebilir: Amino asitler tekrar kana karışabilir ve tüm vücuda yayılabilir; başka bir amino aside dönüşür; veya metabolizmada kullanılmak üzere diğer metabolitlere bölünebilirler. Elbette alınan proteinden alınan tüm amino asitler vücudun protein yapısına katılmaz. Fazla protein tamamen parçalanır ve nitrojen kısmı üreye dönüştürülerek idrarla atılırken, karbon kısmı yağ olarak depolanır.