• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Testosteron Enanthate Steroid Satışı

Testosteron Enanthate Steroid Satışı

Peynir altı suyu proteini ve izole edilmiş peynir altı suyu


Takviye depolarında raflarda görülen protein tozları, peynir altı suyu konsantresi ve düşük oranlarda izole edilmiş wheyin karışımı ile üretilmektedir. Bu iki bileşen karşılaştırılırsa, izole edilmiş peynir altı suyunun peynir altı suyu konsantresinden daha pahalı, daha saf ve biyolojik değeri daha yüksek olduğu görülecektir. İzole edilmiş peynir altı suyu proteini daha fazla protein ve daha az yağ içerir. Bu ürünlerin% 90-98'i proteinden oluşurken, konsantre olanların sadece% 70-85'i proteinden oluşmaktadır.


İzole edilmiş peynir altı suyu, günümüzde sütten en yüksek protein kazanımı sağlayan üründür. Kimyasal özelliklerinden dolayı emilmesi çok kolaydır. Yüksek protein yoğunluğu düşünüldüğünde bile, bu ürünler konsantre peynir altı suyuna göre daha çok tercih edilmektedir. Ancak bu seçim tercihe göre değişebilir çünkü izole edilmiş fiyat konsantreden daha pahalıdır. Dahası, daha saf olmak, kas yapınız üzerinde net bir pozitif etkiye sahip olacağı anlamına gelmez. Ayrıca yoğunluğu fiyat farkını haklı çıkarmaz.


Sonuç olarak hangisini seçmelisiniz?


Egzersiz öncesi ve sonrası dönemlerde, peynir altı suyu hidrolizatları tercih edilen birinci veya ikinci bileşen olduğu sürece, daha iyi emilim ve metabolizma tetikleyici özelliklere sahip başka bir ürün olmayacaktır. Yukarıda bahsedildiği gibi izole peynir altı suyu kalitesi çok yüksektir ve yüksek üretim özelliklerinden dolayı egzersiz öncesi ve sonrasında peynir altı suyu hidrolizatları ile tüketilmelidir. Konsantre peynir altı suyu düşük dozlarda alındığında zarar vermemesine rağmen uzun vadede ve yüksek dozlarda tercih edilen bir ürün değildir.


Büyüme ve toparlanma aşamasında, egzersizden önce ve sonra size en iyi büyüme özelliklerini verecek bir protein tozu arıyorsanız, bir karışım ürünü kullanın.


Bu sayede çok çeşitli proteinler elde edecek ve bu farklı protein türlerini farklı emilim süreçleri ile daha sağlıklı bir şekilde kullanacaksınız. PAS ürünlerinin üretimini destekleyen kazanın tahrip edici yapısı sayesinde karışımı kullanarak daha olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.


Sonuç


Umarım bu makale size protein tozlarının temellerini vermiştir ve bu konuda yeni kararlar verirken kullanabileceğiniz bir temel sağlamıştır. Dolandırıcılığa gelmeyin ve ek mağazada daha eğitimli bir tüketici olun. Artık hiçbir fikriniz olmadan ek mağazaya boş bakmak yerine, satış elemanlarına ne istediğinizi kolayca söyleyebileceksiniz.


Evet, protein tozları sizi şişirmede ve karşı cinsi etkilemede çok etkili olacaktır. Ancak kısa sürede ve beslenmenizde küçük değişikliklerle bunu başarmanız mümkün değildir.