• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Tablet Ve Enjeksiyon Steroidlerin Arasındaki Fark

Tablet Ve Enjeksiyon Steroidlerin Arasındaki Fark

Tablet Steroid ile enjeksiyonu Steroid arasındaki farklar :

Steroid ‘in kapsül formları oral alınarak sindirilir ve mide ertesi sindirim sistemince emilerek tüm yiyecekler ve ilaçlar gibi, anatomik olarak kapı toplar damarı üstünden karaciğere uğrar. Karaciğer hücrelerinde teste, tahlile ve hem de dönüşüme tabi tutulan Steroid molekülleri, bu sürecin akabinde beden doğrulusunda kullanılmak için kan dolaşımına salınır.


Enjeksiyon (iğne) ile adale içerisine enjekte edilen Steroid ise mideye uğramadan ve evvel karaciğere gitmeden direk kana karışır ve bu yüzden karaciğer üstünde tek oran daha düşük karaciğer yorucu tek yol izler. Bu sebeple. İğne formundaki Steroid kapsül Steroide kıyasla karaciğeri birazcık daha düşük yorar.


Bunun dışında iğne Streoid ile kapsül Steroid arasında hiçbir fark yoktur. Steroid’in kapsül formunun mideden ardından bağırsaklarda emilimi aç karna veyahut tok karına fark etmeyerek daha iyidir. Bu yüzden biyoyararlanım yönünden de iğne Steroid ile kapsül Steroid arasında hiçbir fark bulunmadığı için bütün milletlerde Steroid iğnesi adına Steroid tabletleri üretilmekte ve kullanılmaltadır. Çok seyrek kimi Amerikan şirketleri enjeksiyon formunda Steroid üretiyorlarsa da coğrafyamız da bu iğne Steroid'ler bulunmamakta ve hiçbir ticari mecra doğrulusunda satışa sunulmamaktadır.


Steroid tabletlerinin karaciğer yorucu etkisini de abartmamalıdır. Steroid alıp kullanan tek sporcu, karaciğerine zarar verene kadar, 30- 40 kutu Steroid kullanmalıdır ki bunu da mesela 1 sene gibi kısa bir müddette gerçekleştirirse anca karaciğer enzim balansını bozmayı başarabilir.

 

Yılda 2 kür olmak suretiyle, kür başına 5 er kutu Steroid tüketmenin karaciğerde gözle görülebilecek veyahut mesele yaratacak denli herhangi bir yan tesiri gözlenmez. Bahsedilen bütün yan etkiler, Steroid’in kötü kullanımları, aşırı ve şuursuz Steroid kullanımları ile kendisini ele verir. Bunun haricinde Steroid normal standart kullanımda karaciğere hiçbir zaman zarar vermez.


Kısaca iki türlü ilacın etkisi de sizin kullanım sıklığınıza göre değişiklik göstermektedir. Her gün hambuger yememek gibi örnekler verilebilir. Enjekte Steroid ile tablet steroid arasında fazla fark olmasa da iğne gibi bazı ürkütücü detaylar işin içinde olunca tercih tablet steroidlerden yana oluyor.