• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroi̇dler İle Yağ Yakım

Steroi̇dler İle Yağ Yakım

STEROİDLER İLE YAĞ YAKIMI?

En yaygın sorulan konulardan biridir steroidler ile yağ yakımı, En etkili yağ yakıcı steroid hangisidir? Doğrusunu söylemek gerekirse bütün anabolik steroidler yağ yakıcı özelliğe sahiptir ancak bazı anabolik steroidler diğerlerinden daha fazla yağ yakıcılardır, aynı zamanda yağ yakım özelliği yüksek olan steroidler performans artırmada da diğerlerinden daha etkilidir.

En etkili yağ yakıcı steroidlerde, listenin başında şüphesiz Trenbolone yer almaktadır. Trenbolone çok güçlü bir, kas kütlesi, güç artışı sağlayan ve sertleştiren steroid’tir, ayrıca ciddi oranda yağ yakımı ve kurutma sağlar. Trenbolone’un bu listenin başında yer almasının sebebi, Hem yağ yakımı hemde saf kas kütlesinde aynı oranda ciddi artış sağlamasıdır, diğer anabolik androjenik steroidler dolaylı yoldan yağ yakımına yardımcı olmaktadır, Diğer etkili yağ yakan steroidler aşağıda listelenmiştir;

Winstrol, Rimabolan, Masteron, Boldenon

Bu anabolik steroidlerde, doğru kombinasyonlar yapıldığı takdirde yağ yakımında oldukça başarılı olabilir. Trenbolon’dan sonra bir diğer en iyi yağ yakan ve kürlerin vazgeçilmez demirbaşı Testosteron’dur. Testosteron’un bütün esterleri enanthate, cypionat, propionate ve sustanon varyasyonları düzenli diyet ile beraber kullanıldığında normalden çok daha fazla yağ yakacaktır.

Steroid Olmayan Yağ yakıcılar;

Clenbuterol, Efedrin, Büyüme hormonu gibi ürünler steroid sınıfına girmemektedir, Bu ürünler steroidlerden çok daha az yan etki ile, yağ yakımı ve kas artışı, iştah azalması ve performans gibi etkiler sağlarlar.

Steroidler, Büyüme Hormonları ve Peptidlerin Yağ yakım etkileri ile ilgili oluşan yanılgı;

Genellikle steroidler hakkında bilgiye sahip olmayan insanlarda, steroidlerin sihirli bir değnek olduğu algısı vardır. Kesinlikle sihirli bir değnek, büyülü bir hap değildir bu ürünler. Bu ürünleri kullanırken mutlaka diyet uygulamalı ve antrenman yapmalısınız. Bu ürünlerin diğer yağ yakıcılardan ayıran özelliği, Kas kütlesini artırırken aynı zamanda yağ yakımını artırıp daha define daha estetik bir vücut elde etmenizi sağlamasıdır.