• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroid Vücutta Çatlaklara Neden Olur mu?

Steroid Vücutta Çatlaklara Neden Olur mu?

Kullanıcıların en çok sorduğu sorular arasında “steroid vücutta çatlaklara neden olur mu?” sorusu yer almaktadır. Bu sorunun sorulmasındaki önemli bir etken de steroid çeşitlerinin bilinmemesine bağlıdır. Steroidler çeşit çeşittir. Anabolik steroidler kas yapmak amacıyla kullanılmaktadır. Medikal steroidler tıbbi tabloların çözümlenmesi amacıyla kullanılmaktadır. Medikal steroidler denen kortikosteroidler vücutta cushing hastalığı ya da diğer bir deyişle cushing sendromuna sebep olabilirler. Bu sendromda ay dede yüz, bufalo hump gibi semptomlar gözlenebilmektedir.

Bu semptomlar arasında striaları da saymak mümkündür. Strialar ya da diğer bir deyişle vücutta çatlaklar medikal steroidin düzensiz kullanımı durumunda görülebilmektedir. Anabolik steroidin de çok çok düşük bir oranda da olsa bu yan etki profiline sahip olduğunu söylemek mümkündür. Anabolik steroidler düzenli kullanıldığında bu gibi durumlarla karşılaşılmaz.

STEROİD ÇEŞİTLERİ

Steroidler kullanım amaçları nedeniyle çokça çeşittedirler. Bunlar arasında medikal steroidler hastalıkların tedavisinde önemli bir yere sahiptir. Medikal sterodilerin düzensiz kullanımı sonucunda cushing sendromu sık görülen bir tablodur. Burada önemli olan nokta her ne amaçla kullanılırsa kullanılsın steroidin düzenli bir program dahilinde kullanılmasıdır.

MEDİKAL STEROİD KULLANIMI

Medikal tabloların çözümlerinde inflamasyon denen yangının önlenmesi önemli bir konudur. Bu nedenle hastalıklarda inflamasyonun önlenmesinde önemli bir ajan olarak steroidler kullanılabilmektedir. Steroidlerin kullanımıyla hastalıkları yenmek mümkündür. Steroid birçok hastalıkta, çeşitli dozlarda kullanılabilmektedir. Medikal steroid kullanımı sadece doktor gözetiminde yapılmalıdır.

CUSHİNG SENDROMU VE STRİALAR (VÜCUTTA ÇATLAKLAR)

Steroid vücut içerisinde farklı bir salınım sistemine sahiptir. Bu durum da steroid dengesinin sağlanmasında önemli bir yere sahiptir. Steroid düzensiz kullanımı sonucu cushing sendromu ile karşılaşmak mümkündür. Hipofizier aksında problem tespit edilen hastalar bazı durumlarda eksojen steroid alabilmektedir. Bu durum hekim kontrolünde olan bir durumdur. Ancak olası bir steroid kullanım hatası durumunda strialar ve cushing’i görmek mümkündür.

NE GİBİ HİZMETLER SUNUYORLAR?

Anabolik steroidlerin medikal steroidlerle benzer olduklarını ancak aynı olmadıklarını belirtmek gereklidir. Güvenli bir şekilde alışverişin sağlanması alıcı açısından önemli bir noktadır. Fiyat avantajları sunmaları da tercih edilmelerindeki en önemli sebepler arasında yer almaktadır.