• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroid Rehberi

Steroid Rehberi

STEROİDLER

Anabolik steroidler, testosteron ve nor-testosteronun sentetik analogları veya türevleridir. 1930’lu yıllarda, bilim adamları bu anabolik steroidlerin laboratuvar hayvanlarındaki kas büyümesini artırabildiğini bulmuşlardır. Bileşikler daha sonra insanlardaki zayıflatıcı hastalıkların tedavisinde kullanıldı.

1950’lerde, bir doktor olan John Ziegler, Dianabol adı altında bir oral anabolik steroid vermişti. Kısa bir süre sonra atletler, kas kütlesi ve kuvvetini arttırmak için bu steroid kullanmaya başladı. Yakında, atletler için daha fazla sayıda analog ve türev hazırlandı.

Tüm steroidler aynı dört halka karbon yapısına sahipken, basit kimyasal değişiklikler anabolik / androjenik aktivite açısından farklı etkiler üretti. Anabolik aktivite, iskelet kası büyümesini kolaylaştırma yeteneğini ifade eder, oysa androjenik aktivite, ilacın erkek cinsel özelliklerinin gelişimini (yüz tüyleri, kalın ses,) tetiklemede etkili olduğunu gösterir , vb.)

STEROİDLER NASIL ÇALIŞIYOR?

Şimdi, anabolik steroidlerin etkilerini gösterdikleri kesin mekanizmaların hepsi keşfedilmemiş olsa da, hepsi kas kütlesini bir dereceye kadar yükseltir. Steroidlerin işe yaradığı düşünülen yollardan biri androjen reseptörüne (AR) bağlanmaktır. Steroid AR’a bağlandıktan sonra, protein sentezini aktive etmeye başlar. Bu protein sentezi, kas dokusunun oldukça kısa sürede bir artışa izin verir. T-mag katkıda bulunan Bill Roberts, bu tür steroidleri “Sınıf I” olarak sınıflandırdı.

Madalyonun diğer tarafı AR’a hafifçe veya hiç bağlı olmayan steroidler olacaktır. Bence bu steroidlerin çoğu, glukokortikoidlerin kas dokusu üzerindeki etkilerini engelleyerek etkilerini gösterirler. Başka bir deyişle, glukokortikoidlerin glutamin sentetazını arttırmasını ve kas dokusunun bozulmasını önler. Bu bir anti-katabolik aktivite olacaktır. Glukokortikoidlerin bu inhibisyonu1 etkileri, glukokortikoidlerin etkili olabileceği veya osteoperozise neden olabileceği için, çoğu osteoporoz tedavisinde çoğu anabolik steroidin neden oldukça iyi çalıştığını açıklayabilir. Bu aynı zamanda, mg bazında bir mg’da Sınıf II steroidlerin kas dokusunu Sınıf I steroidlerden daha yüksek bir seviyeye çıkaracağına olan inancımı da destekliyor.

Anabolik steroidlerin etkilerini nasıl uyguladığının açık bir kesimi açıklaması olmamasına rağmen, bu iki mekanizma çoğu steroid eylemi açıklamaya yardımcı olur. Bill Roberts, AR yoluyla etkilerini “Sınıf II” olarak ortaya koymayan bu steroidleri ifade eder. Ayrıca, bazı steroidlerin AR yoluyla ve ayrıca AR mekanizmaları yoluyla çalışmadığını unutmayın. Anabolik steroidlerin azot, potasyum, sodyum, fosfor ve kloridin tutulumunu arttırdığı da unutulmamalıdır.

STEROİD ÇEŞİTLERİ: ÇEŞİTLİ İSİMLER ARASINDAKİ FARKLAR

Aşağıda, göreceli potensleri ve diğer bazı bilgiler de dahil olmak üzere bazı anabolik steroidlerin bir listesini derledim. Bazen, steroidlerin isimleri yeni başlayanlara kafa karıştırıcı olabilir. Bunun nedeni, kimyasal adına, çeşitli marka adlarına ve her bir ürüne ait argo veya sokak adlarına sahip olmanızdır.

Örneğin metandrostenolon çoğu insanda Dianabol olarak bilinir, ancak muhtemelen D-bol olarak anılacaktır. Elbette, sokak adı Reffie veya Reffie-B olan Reforvit-B adlı veterinerlik sürümünü kullanıyor olacaksınız. Bunların var mı? Endişelenmeyin, ne kadar çok okuduğunuzu tüm terminolojiye alışırsanız. Size yardımcı olmak için, her ‘roid’ için birkaç kimyasal ismin yanı sıra ticaret unvanlarını listeledim.

FLUOXYMESTERONE (HALOTESTİN, STENOX)

Bu bir 17-alfa alkillenmiş steroid. Başka bir deyişle, karaciğerin “ilk geçişi” metabolizmasına daha iyi derecede dayanabilmek için, yani karaciğeri etkilerini ortaya koymadan önce hareketsiz kılmamak için değiştirilmiştir. Bu alkilleme olmadan, herhangi bir 17-AA’da olduğu gibi, sonuç almak için daha yüksek konsantrasyonlara ihtiyaç duyarsınız. Her neyse, bu steroidin AR için afinitesi düşük gibi görünse de, reseptörü yüksek dozlarda agonize edebilir.

“Gerçek dünya” etkilerine gelince, fluoksimesteron, büyük bir derecede artan güç için bir üne sahiptir. Bununla birlikte, bu steroid üzerinde kas kütlesi kazançları pek iyi değildir. Klinik ortamda, dozajlar, bölünmüş dozlarda günde 2,5 mg ila 40 mg arasında değişmektedir. Bununla birlikte, vücut geliştiricilerin günde 30 ila 80 mg’lık bir miktarda kullandıkları bilinmektedir. Yaklaşık 9,2 ila 10 saatlik bir yarılanma ömrüne sahiptir. (Neden yarı ömrü bilmenin daha sonra önemli olduğunu konuşacağım.) Oh evet, ve aroma olmaz. Bu, kadın hormonu olan östrojene dönüşme olasılığının düşük olduğu anlamına gelir. Gerçek dünyada, bu, gyno almanın riski (orospu memeleri, yani erkeklerdeki meme dokusu büyümesi) varoluş açısından küçüktür.

METHANDROSTENOLONE (DİANABOL, REFORVİT, ANABOL)

Bu 17-AA steroid, 50’li yaşlarda atletlere tanıtılan ilk sporcudu. Vücut geliştiricileri şüphesiz yakında yakalandı. Aromalize edilebilir ve bu nedenle östrojen düzeylerini artırabilir. AR’a pek iyi bağlanmadığı için, bunun katabolik glukokortikoidlerin antagonize ederek çalıştığı düşünülmektedir.

D-bol, oldukça iyi bir dereceye kadar hem boyut hem de mukavemet arttırmak için büyük bir üne sahiptir. Literatürde yarı ömrü kolaylıkla elde edilemese de, yaklaşık dört ila yedi saat arasındaki zamana dayalı akıl yürütme yoluyla varsayılabilir. Vücut geliştiriciler genellikle tek başına mı yoksa başka bir steroidle birlikte mi (istifleme denilen bir uygulama) bağlı olarak günlük 25 ila 100 mg kullanır.

STANOZOLOL (WİNSTROL)

Bu steroid de 17 AA’dır. Aromatize olamaz ve AR’a pek iyi bağlanmaz. Sonuç olarak, anabolik etkilerini metandrostenolonunkine benzer şekilde uygulayacaktır. Diğer bir deyişle, yararlı bir şekilde glukokortikoidleri etkiler.

Bir başka fayda, progesteronun reseptöre bağlanmasını antagonize etme veya bloke etme kabiliyeti olabilir. Progesteron, bazı anaboliklerin su tutulmasına neden nedenlerinden biridir.

Stanozolol, kas kütlesinde ılımlı artışların yanı sıra mukavemet artışları konusunda büyük bir üne sahiptir. Aslında, bu “orta” kazançlar, bu ilacın fazla su tutma özelliğine sahip olmadığı göz önüne alındığında oldukça etkileyici. Klinik ortamda, tipik dozajlar günde 2 ila 6 mg arasındadır. İstenilen etkileri görmek için vücut geliştiriciler günlük 25 ila 100 mg tüketirler. Yarı ömrü ile ilgili herhangi bir literatür bulamamasına rağmen, moleküler kompozisyonuna dayanarak diğer oralların yarı ömründen biraz daha uzun gibi görünüyor. Muhtemelen 7 ila 15 saat aralığında olacağını söyleyebilirim.

OXANDROLONE (ANAVAR)

Bu daha 17 numaralı AA. Aromatize olmayacak, ancak dozlar yeterince yüksek olduğu sürece AR’ye bağlanacakmış gibi görünüyor. Artan güç artışı ve “sertleşme” etkisi ile ün kazanmıştır. Oxandrolone’un subkütan yağları testosterondan daha büyük oranda azalttığı gösterildiğinden, bu biraz desteklenmektedir. İster bu 17-AA steroidlerin özünde bulunan bir özellik veya oksandrolona özgü bir etki olup olmadığı konusunda emin değilim.

Diğer sentetik steroidlerin çoğuyla birlikte Oxandrolone, androjenik yan etkileri en aza indirirken miligram bazında bir miligramda testosterondan anabolik olarak (daha fazla değilse de) anabolik olarak düşünülmektedir. Oksandrolonun, oral dozları takiben insan deneklerdeki metiltestosteronun yaklaşık altı kat anabolik etkisine sahip olduğu gösterilmiştir. Oxandrolone iskelet kası androjen reseptörlerinin sayısını da artırabilir.

Klinik ortamda, dozajlar günde 1.25 ila 80 mg arasında değişmektedir. Vücut geliştiriciler günde 25 ila 160 mg arasında herhangi bir yerden alabilirler. Yarılanma ömrü yaklaşık dokuz saattir.

METHENOLONE ACETATE VE ENANTHATE (PRİMOBOLAN)

Bu steroid aromatize değildir ve asetat versiyonu ile emilebilir veya enantasyondan enjekte edilebilir. Bu steroid AR’ye oldukça iyi bağlar ve kas kütlesi içindeki hafif artışları ile bilinir. Yine de, bunun sıfıra yakın su tutmanın yanında olacağını düşünürsek, bu kazançlar oldukça iyidir. (Bazı vücut geliştiricilerinin, belirli steroidlerin yalnızca kazandıkları ağırlığa dayalı olarak daha iyi çalıştığını düşünüyor olduğuna dikkat edin, gerçekte kas kazanımları ile birlikte çok fazla su kaldırabiliyor olabilirler. kasları döngüsü tamamlandıktan sonra, tuttukları suyun çoğunu kaybettiklerinde.)

Metenolon ile yaygın olarak görülen klinik dozajlar günde 10 ila 20 mg, bazen de oral versiyon için biraz daha yüksektir. Enant sürüm için, dozajlar her iki ila dört haftada bir 100 mg’dır. Vücudunuz genellikle haftada 400 ila 1000 mg kullanır. Yarılanma ömrü, Deca’ya çok benzer, belki biraz daha kısadır. Dolayısıyla bu düşünceyle, yarı ömrün beş ila yedi gün arasında olacağını söyleyebilirim.

OXYMETHOLONE (ANADROL)

Bu 17-AA steroid aromatize olamaz, ancak progestenik özelliklere sahip olduğu ve bu nedenle su tutmaya neden olabileceği bilinmektedir. Kas kütlesini ve kuvvetini büyük oranda arttırmak için büyük bir üne sahiptir. Aynı zamanda çok yüksek bir anabolik / androjenik orana sahip olduğu düşünülmektedir.

Klinik ortamdaki tipik dozaj günde kilogram vücut ağırlığı başına bir ila beş miligramdır. Yani, 150 kiloluk bir kişi günde 68 ila 341 mg arasında bir miktarı tüketir. Bununla birlikte, yüksek dozajlar sıklıkla kullanılmaz. Vücüt üreticileri genelde günde 50 ila 150 mg’ı tüketir. Resmi edebiyatta yarılanma ömrü hakkında bilgi bulamamış olmakla birlikte, stanozololunkine benziyor gibi görünüyor. Açıkçası, bu zor bir gerçek değildir, ancak yarılanma ömrü 7 ila 15 saat arasında bir mahalle civarında olmalıdır. Sadece Tanrı ve Bill Roberts biliyor.

TESTOSTERONE ENANTHATE, CYPİONATE, PROPİONATE, SUSPENSİON

Bu steroid aromatize olabilir ve AR’ye iyi bağlar. Dozajların yeterince yüksek olması koşuluyla, kas büyüklüğü ve mukavemetinde büyük kazançlar üretme kabiliyeti ile iyi bilinir. Biraz su tutulmasına neden olur ve diğer anabolikler ile karşılaştırıldığında oldukça az sayıda yan etkiye sahiptir.

Klinik dozajlar değişir, ancak cypionate ve enantate 200-300 mg dozlarında her iki ila üç haftada bir enjekte edilir. Propionat ve süspansiyon, uzun sürede uzun süre serbest bırakılmadığı için tercih edilmez. Vücüt üreticileri genelde haftada 500 ila 1000 mg arasında kullanılır. Sipionat esterin yaklaşık sekiz gün yarı ömrü vardır. Enantitan sadece biraz daha kısa ve propionate oldukça biraz kısadır. Bu arada, süspansiyonda bulunan Testosteron’un yarı ömrü sadece 10 ila 100 dakikadır.

NANDROLONE DECANOATE (DECA)

Bu steroid, AR’a çok iyi bağlar ve aromatize olmaz. Az miktarda su tutma özelliği ile kas kütlesinde orta kazançlar üretebilir. Bununla birlikte, oksimetolon gibi, daha yüksek dozajlar kullanıldığında su tutmaya götüren progestenik olabilir.

Klinik ortamda, dozajlar üç ila dört haftada bir 50 ila 100 mg civarındadır. Vücüt geliştiriciler haftada 300 ila 800 mg arasında kullanılırlar. Decanoat ester altı ila sekiz gün yarı ömre sahiptir ve veterinerlik ürünlerinde yaygın olarak görülen laurat esteri yarı ömrünü biraz uzatır.

NASIL STEROİD SATIN ALABİLİRİM?

Hemen websitemizde bulunan Steroid Sipariş ver linkine tıklayarak istediğiniz steroid ürünlerini online şekilde satın alabilir veya 05379461024 whatsapp numaramızdan destek alabilirsiniz.

NASIL STEROİD KÜRÜ YAPABİLİRİM?

Dozajlar iki şeyi değerlendirdikten sonra belirlenmelidir: biri, görmek istediğiniz sonuçlar ve ikincisi, hangi ilaçları istiflediğinizi. Göz önüne almanız gereken başka faktörler de var, ancak basitlik uğruna bu ikisini şimdilik sopalayacağız.

Aradığınız sonuç türünün ne olursa olsun, sinerjik bir etki elde etmek için farklı mekanizmalarla çalışan iki ilacın yığınlanması akıllıca olacaktır. Örneğin, nandrolon’u nandrolone ve oxandrolone’dan ziyade stanozolol ile istifleyerek daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Bunun nedeni, hem nandrolone hem de oksandrolonun AR’ye bağlanmasıdır. Size aşağıda birkaç istif örneği verdim. Daha sonra hızlı bir şekilde inceleme yapacağım.

  1. Kür: Nandrolone, haftada 450 mg ve günde 50 mg stanozolol
  2. Kür: Nandrolone, günde 450 mg, günde 50 mg metandrostenolon
  3. Kür: Oksandrolon, günlük 40 mg stanozolol ile günde 50 mg
  4. Kür: Testosteron enantat, günde 500 mg, günde 50 mg stanozolol veya metandrostenolon ile birlikte
  5. Kür: Testosteron veya nandrolon, günde 50 mg oksimetolon ile haftada 500 mg
  6. Kür: Metenolon, haftada 600 mg günde 50 mg stanozolol ile

İlk desteye daha yakından bir göz atalım. Birinci günde 450 mg, daha sonra altı ila sekiz gün sonra başka bir 450 mg püskürtülürdünüz. Stanozolol (veya herhangi bir oral), ilacın gün boyunca kan dolaşımında kalmasına izin vermek için olabildiğince düzgün bir şekilde yayıldığında en iyi sonuçları verir.

Ayrıca, ilaçların yarılanma ömürlerini bilmek suretiyle, vücudunuzda ilacın şu anda ne kadar aktif olduğunu yaklaşık olarak hesaplayabilirsiniz. Yani, eğer bir gün 450 mg enjekte ederseniz, o zaman yedinci veya sekiz günde 225 mg civarında olmalı ve hala aktif durumda. Başka bir 450 mg enjekte ettiğinizde o anda vücudunuzda yaklaşık 675 mg nandrolon bulunur. Bununla birlikte, bu sayı daha sonra anında yavaş yavaş azalmaya başlar. Sadece yarı ömrü uygulayarak, ilacın ne kadarının hala kan dolaşımınızda olduğunu anlarsınız.

Hızlı bir not olarak, yarı ömrü çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir ve bu nedenle çoğu metin, dört ila dokuz saat gibi bir aralık verir. Böyle bir şey kişinin büyüklüğüdür. Genel olarak konuşursak, kişinin vücut kütlesi ne kadar büyük olursa, yarılanma ömrü kısalır. Bazı çocuklar oral steroidleri yalnızca çalıştıkları günlerde yutacak olsa da, bunu yapmak zorunda değilsiniz. Unutma, o kadar kapalı günlerde iyileşiyorsun, bu yüzden süreci hızlandırmaya yardım etmiyorsun?

Yukarıdaki oksandrolon ve stanozolol yığını (# 3), “iğne fobisi” olanlar için olacaktır. Bununla birlikte, bu özel yığın çok uzun süre kullanılmamalıdır, çünkü 17-AA karaciğer hasarıyla en çok ilişkili olan steroidlerdir.

“Üzerinde” kalmak ne kadar ve “kapalı” ne kadar süreceğim, işte benim alacağım: Gerçekten de, hedeflerin ne olduğuna bağlı. Demek istediğim, iki ayda 35 lira kazanmak istiyorsanız, o zaman şansınız bitmeyecek ve hala bu amaca ulaşamayacak. Bununla birlikte, emniyet göz önüne alındığında ve sadece sekiz kilodan 12 kilo gibi bir şey kazanmak isterseniz, dört ila altı hafta boyunca “kapalı” bir döngü boyunca takip edilen iki ila üç hafta “üzerinde” yeterli olacaktır.

EN GÜVENLİ VE EN ETKİLİ DOZAJLAR

En güvenli döngüler tabii ki en güvenli steroidleri kısa bir süre içerecektir. Öte yandan, en etkili döngü genellikle en riskleri içerecektir. Bu steroidlerin doğasıdır; en etkili şeyler aynı zamanda en “tehlikeli”, yani konuşmaktır. Ayrıca, mükemmel “güvenli” veya risksiz steroid olmadığını da unutmayın. Belirli bir steroid sana gyno vermez, ancak karaciğerde zor olabilir. Bir diğeri karaciğerde zor olmayabilir, ancak saç dökülme riskini artırabilir. Neyi kastettiğimi anla? Bu steroid oyunu “vermek ve almak”.

Bence en güvenli ve etkili steroidlerin kısaltılmış bir listesi aşağıda verilmektedir. “Kazanımlar” temel olarak ne kadar kas kütlesi koyacağınıza göre tanımlanır. Yan etkiler arasında karaciğer hasarı, jinekomasti, su tutma (ödem) ve muhtemel saç dökülmesi riski bulunur.

SteroidYan EtkiKazançlar
FluoxymesteroneKaraciğer hasar riskiDüşük Orta
MethandrostenoloneSaç dökülmesi, ödem, gyno, karaciğerOrta
StanozololKaraciğerOrta
OxandroloneKaraciğerDüşük Orta
Methenolone *Aşağıya bakınızDüşük Orta
OxymetholoneKaraciğer, ödemOrta Yüksek
TestosteroneÖdem, saç dökülmesi, gynoOrta Yüksek
NandroloneHafif ÖdemOrta Yüksek
  • Methenolone – Tüm anabolik steroidlerde olduğu gibi, metenolon da kendi Testosteron üretiminizin bir miktar inhibisyonuna neden olur ve bazı testis atrofisine neden olabilir, yani toplar biraz küçülebilir. Bununla birlikte, genellikle kullanımdan çıktıktan sonra normale dönerler. Bu etkileri, döngü sırasında ve sonrasında hem klomifen (Clomid) gibi bir şey kullanarak büyük oranda azaltabilirsiniz.

Şimdi burada beni yanlış anlama. Kazançlar için bu puanları verdiğimde, insanların normalde kullandığı dozajları hesaba katıyorum. Herhangi bir anabolik steroid, yeterince yüksek dozaj kullanıldığında, kas kütlelerinde büyük kazançlar üretebilir. Bununla birlikte, bir kişiden haftada 1.000 mg oksandrolon kullanmasını istemek pek mümkün değildir.

STEROİD ARAÇ KUTUSU

Enjekte edilebilir herhangi bir iğne kullanacaksanız tabii ki “enjektör” e ihtiyacınız olacak. Eyaletinizde belirli kısıtlamalar olmadıkça şırıngaları yerel eczanelerinizden alabilirsiniz. Ayrıca, online iğne satın alabilirsiniz. Sadece biraz araştırma yapın ve sizi birbirine bağlayacak birkaç yer bulacaksınız. Şırınga her biri 50 cent civarında olacak. Kaliforniya ve Illinois’de ikamet ediyorsanız, iğnelerin elde edilmesinin daha zor olacağını unutmayın (en azından daha büyük, daha “yasal” şirketlerden). Bu eyaletlerde genellikle bir doktorun reçetesine ihtiyaç duyacaksınız. Yine de, etrafına bakarsanız, ihtiyacınız olanı elde edebilirsiniz.

Bir inç ila 1.5 inç, 25 ila 22 ölçme şırınga arasında herhangi bir yere ihtiyacınız olacak. Göstergenin ne kadar büyük olursa, iğne o kadar az hatırla. Bill Roberts, süper minik insülin iğnelerini (29 veya 30 gauge) kullanma ve dar bir boyutunu tam bir dakika gibi çok yavaş enjekte ederek telafi etme hakkında da yazıyor.

Yapmayı planladığınız enjeksiyon sayısına bağlı olarak on veya daha fazla şırınga almak isteyeceksiniz. Sadece eczacıya gidip onlara sorun. Testosteron tişörtünü giymemeye çalış. Çoğu durumda, eczacı sana bir şey sormaz, ancak bazıları “komik” ve sana bunları satmayacağını ya da sahip olmadıklarını söyleyerek Tanrı oynamayı sever. İsterseniz, onlara yerine terapi için Testosteron enjeksiyonlarını yaptırdıklarını ve bazı şırınga çekmeniz gerektiğini söyleyin. Bundan sonra gidip bir şişe alkol ve bazı pamuklu çubuklar sürtün. Ayrıca bazı bant yardımları almak isteyebilirsiniz.

Sonraki aşamada, biraz daha zor olan bazı ürünler elde etmeniz gerekecek. Bunlar klomifen, tamoksifen (Nolvadex) ve muhtemelen anastrozol. Tamoksifen mi yoksa klomifen mi seçeceğiniz size kalmıştır. Bir aromatize edilebilir steroidiniz varsa, östrojenin büyük artışlarının göğüs dokusu gibi alanlardaki reseptörlere bağlanmasını önlemek için tamoksifen veya yüksek klomifen dozları kullanmak en iyisidir. Bunu yapmazsan, jinekomasti, bir başka orospu göğsü, oyuncak bebeği ve daha önce Pamela Lees olarak da geçebilirsin.

Steroid aromatize değilse, endojen (doğal) Testosteron seviyelerinin iyileşmesine yardımcı olmak için hala bir şeyler gerekir. Bir şeylerin clomiphene olması gerekir. Tamoksifen testosteron düzeylerini de artırabilirken, bunu yapmak için daha yüksek dozlarda kullanmanız gerekecektir. Ne olursa olsun, bunları gerekli araçlar olarak düşünün. Bu iki kişi size bir sürü sıkıntıdan kurtulmanıza yardımcı olacak! Onlardan birine sahip olmadığınız sürece bir döngüye girme.

Anastrozol, aroma edilebilen bir steroid kullanıldığında alternatif olabilir, ancak oldukça pahalı olmasına rağmen. Unutmayın, klomifen veya tamoksifeni şırınga ve alkol sürtme ile aynı sınıfa yerleştirin. Başka bir deyişle, döngüye sahip olduğunuza kadar başlayamazsınız. Steroid satan kaynakların çoğunda Clomid ve benzerleri satılıyor.

ENJEKSİYON TEKNİKLERİ

Şimdi, enjekte edilebilir steroidler kas içine nispeten derin enjekte etmek zorunda kalacağınız anlamına gelir. “Standart” iğne 22 gauge, 1,5 inçtir. Bu, kalçaya enjeksiyon için kullanılır. 25 gauge, bir inç gibi daha küçük bir iğne de kullanabilirsiniz, ancak enjekte etmek daha uzun sürecek ve kedinizdeki yağ miktarına bağlı olarak kas liflerine enjekte edemeyeceğiniz bir şans var. Genellikle, çoğu adam bir inçlik iğne ile uzaklaşabilir. Ayrıca, çok daha hızlı enjekte ederseniz de, 20 veya daha büyük bir alet daha fazla ağrıya neden olur ve daha fazla dokuya zarar vereceğini dikkate almalısınız.

En yaygın ikinci enjeksiyon bölgesi uykudur. Bununla sadece bir inçlik bir iğneye ihtiyacınız var. Omuza ve diğer yerlere de enjekte edebilirsiniz, ancak şu an bu ikisine sıkışmış iseniz tercih ederim.

Tamam, şimdi soru şu: “Nereye enjekte etmelisin?” Eğer kalçaya enjekte edecekseniz, bir yanaktan almanız ve sonra poponun çatlağından başlayıp dışa doğru uzanan yatay bir çizgiyi hayal etmeniz gerekecek. Ardından, ilk satırın ortasına doğru dikey bir çizgi hayal edin. Şimdi simetrik yanağınız dört kareye bölünmelidir. Enjekte edilecek yer, en dıştaki bölümün üst köşesinde, yani sağ üst köşede bulunur.

Uyluk için bunu yapmanın hızlı bir yolu, kalçanıza ve dizinize bakmak ve ikisi arasında bir çizgi oluşturmaktır. Enjekte edebileceğiniz alanlar ve biraz daha düşüktür. Bunun uyluğunun dışındadır olduğundan emin olun!

Tamam, şimdi hazırsın. İlk şey? Ellerini yıka. Şimdi yerini bulun, pamuklu çubukla alın ve üzerine birazcık alkol koyun. Enjekte edeceğiniz alanı silerek yıkayın. Şırıngayı alın ve 90 ° açıyla itin. (Bazıları, iğneyi bir dart atmak üzerindeymiş gibi tutmayı söyler.) İğne tamamen batırıldıktan sonra, pistonu biraz geri çekin ve herhangi bir kan içeri girip girmediğine bakın. Eğer öyleyse, çekin ve yeni bir yer bulun, çünkü damar girdiniz ve damara enjekte etmek istemiyorsunuz.

Kan görülmezse, pistonu itmeye başlayın. Unutmayın, ne kadar yavaş acerseniz, hissedeceğiniz az acı. Sıvı bittikten sonra, şırıngayı dışarı doğru çekin ve bölgeye pamuklu çubuk uygulayın. Yaklaşık 30 saniye boyunca sıkıca tutun ve sonra bandı bantlayın ya da üzerine bir bandaj koyun. Pantolonlarınızı geri çekin; sen bittin!

İğneye yapışmadan önce cildi bir tarafa hafifçe vurmayı içeren eski bir hüner var. Enjekte edildikten sonra, cildi normal yere döndürün. Bunun, iğne tarafından, dişlerinizin olması gerektiği yerde kıçınızı tutması için yaptığı küçük yolu kapattığı söyleniyor. Dürüstlük içinde bu kadar fazla bir endişe değil, ama bu bir seçenek.

Şırıngayı güvenli bir yere atın ve bir sonraki enjeksiyon için yeni bir şırınga kullanın. Aynı iğneyi iki defa asla kullanmayın (donuk olacak, ayrıca tekrar kullanırsanız enfeksiyon riskine gireceksiniz) ve tabii ki hiç kimse ile bir iğne asla paylaşmayacaktır, özellikle de eğitim ortağınız sadece bir Haiti hemofili eşcinsel damar içi uyuşturucuysa kullanıcı.

STEROİDLERİNİN NİTELİĞİ

Şansınız, eğer biraz dişli tutarsanız, bu bir veterinerlik ürünü olacak. Bunun nedeni, insan versiyonlarından çok daha ucuz olması ve çoğu kez de iyi olmasıdır. Bahsetmiyorum, daha da fazla mevcut. Bazı insanların sahip olduğu soru, veteriner steroidlerinin insan versiyonları gibi “işe yarayıp yaramayacağını” belirtir.

Aslında, dozu dozu aldıkları sürece, aynı şekilde de çalışırlar. Bazı insanlar nandrolone’un veterinerlikle dekanoatın hayvanlar için olduğu için insanlar için de iyi olmadığını söylemişti. Bu doğru değil. Aslında, nandrolon dekanoat, nandrolon dekanoattır. Etiket hayvan kullanımına yönelik olduğunu söylediği için etkinliği azaltmaz.

Şimdi endişe duyulması gereken tek şey az dozda ve steril olmayan ürünler. Hiçbir hata yapmayın, bu “veteriner” şirketlerinin çoğu insanların pazarlanan ürünlerinin çoğunu tükettiğini biliyor. Ayrıca kötü bir şahsın yakında onları kırdıracağını biliyorlar. Dolayısıyla çoğu şirket, tekrar eden müşterilere sahip olmak için ürünlerinin steril olduğundan ve dozajlandığından emin olmaktadır.

Bununla birlikte, orada vefatta birkaç şirket var. Böyle bir şirketten biri de Brovel. Brock Strasser’a göre, epeyce insan, ürünlerini kullanırken enfeksiyonları bildiriyor. Adil olmak gerekirse, Brovel’ın T-200 ve Norandren’de yıllarca yaşayan ve hiç bir problemim olmamış birkaç adamı biliyorum. Yine de Brock, bu tür konularda onun eşyalarını biliyor, bu yüzden şahsen şansı kullanmayacağım. Brock’un temiz ve doğru doz aldığını düşündüğünüze bağlı kalın ve iyi olmanız gerekir.

STEROİDLER KAÇ PARADIR?

Maliyetler, bulunduğunuz yere, kiminize gideceğinize ve aldığınız markaya bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. Tıpkı satın alabileceğiniz her şey gibi, en iyi fırsatlar için alışveriş yapın veya mümkünse doğrudan kaynağa gidin. Başka bir deyişle, Meksika’dan geri getirmek, yerel bir bayiden satın almaktan daha ucuza mal olacak. Elbette ki her yöntemin kendine özgü bir risk grubu vardır.

YAN ETKİLERİ ÖNLEME

Steroid kullanımı ile görülen yan etkiler jinekomasti, saç dökülmesi (veya saç dökülmesi), sivilce ve ödem veya su tutulmasını içerir. Bunların çoğundan kaçınılabilir veya riskler en aza indirilebilir. Ginoyu önlemek için aromatize edilemeyen steroidler veya nolvadex / klomifen kullanın. Finasterid (Propecia) kullanarak alopecilere yardımcı olabilir. Akne, salisilik asit içeren bir tezgah üstü ürünü kullanarak ve daha androjenik steroidlerden kaçınarak cildinizi temiz tutarak yardımcı olabilir.

Su tutma, biraz sodyum alımını yakından izleyerek ve aromatize edilemeyen steroidlere yapışarak önlenebilir. (Fazla miktarda sodyum tüketimi, sık sık olmasına bakılmaksızın fazla su tutulmasına neden olur.) Karaciğer hasarını en aza indirgemek için, sadece 17-AA steroid kullanmayın ve eğer yaparsanız, uzun süre kullanmayın zaman. Gerçekte, steroid yan etkileri hakkında duyduğunuz korku hikayelerinin çoğu, araştırma yapmayan ve döngüsüne herhangi bir düşünce veya planlama yapmayan insanlardan gelmektedir. Yine de riskler var.