• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroid Nedir? Neden Kullanılır?

Steroid Nedir? Neden Kullanılır?

Steroid, vücut geliştirme sporlarında yaygın olarak kullanılan bir maddedir. Kasların güçlenmesini ve büyümesini sağlayan bu madde ampul veya tablet formundadır. İlk kullanımı askerlerin güçlü ve dayanıklı olmasını sağlamak amacı ile olmuştur. Günümüzde ise dünyaca ünlü ilaç firmaları tarafından üretilmektedir. Her bir steroid ürünü tıbbi bir sağlık sorununu çözmek için üretilmektedir. Ancak vücut gelişiminde sağladığı etkiler nedeni ile de sporcular tarafından da kullanılmaktadır.

Steroid Nasıl Kullanılır?


Genel olarak kür ismi verilen biçimde uygulanmaktadır. Oral ve enjeksiyon olarak iki kullanım şekli vardır. Hangi amaç için kullanılacağı belirlendikten sonra kür programı yapılır. Cut ve Bulk olmak üzere iki farklı kür programı yer almaktadır. Genelde kış aylarında tercih edilen bulk kürü, kilo artışı sağlar. Daha çok yazın tercih edilen cut kürü ise kilo verilmesini sağlar. Verimli sonuç alabilmek için ikisi aynı anda tercih edilmemelidir.


Steroid Yararları Neledir?

Steroidlerin birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle vücut geliştirme ile ilgilenen tüm sporcuların ilgisini çeken bu faydalar, steroid kullanımında artışa neden olmaktadır. Bilinen faydaları arasında şunlar yer almaktadır:

1. Hızlı bir şekilde kas gelişimi sağlar.

2. Güç ve performans artışı ile daha dinç olmanızı sağlar.

3. Dolaylı bir şekilde yağ yakma özelliğine sahiptir.

4. Kaslarda hızlı olarak iyileşme sağlar ve böylece dinlenme sürelerinde düşüş gerçekleşir.

5. Daha çok antrenman yaparak daha hızlı gelişim göstermenize yardımcı olur.

6. Çeşitli eklem problemlerine de iyi gelir.