• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Orjinal Tablet Steroid Siparişi Vermek İstiyorum

Orjinal Tablet Steroid Siparişi Vermek İstiyorum

Hacim kazanmak için yemek yememiz gerekmiyor mu? Sanırım hepimiz bu konuda hemfikiriz. Bu sporu doğal olarak yapıyorsanız, kas büyümesini sağlamak için yeterli kalori ve besin tüketmezseniz, önemli bir kas büyümesi sağlayamazsınız.


Yeterli besin tüketmezseniz, vücudunuz en Orjinal Tablet Steroid Siparişi Vermek İstiyorum yüksek kas gelişimini sağlayamaz. Aslında yeterince yemek yemiyorsanız çok çalışmaya karşı kas kaybedersiniz. Bu yüzden büyümek için diyetinize bağlı kalmak mantıklı görünüyor. Ne kadar çok yersen o kadar büyürsün, değil mi?


İstiyorsan o kadar emin olma!


Yeterli besin tüketmezseniz, kas büyümenizin zayıflayacağı doğrudur, ancak bu şu anlama gelmez: Ne kadar çok yerseniz, o kadar büyürsünüz! Aslında ne kadar çok yersen o kadar büyüyeceksin. Ancak; bu daha kaslı olacağınız anlamına gelmez.


Beni kızdırmıyor da. Bir kişinin estetik ve kaslı bir fiziğini korumaya çalışırken yaptığı en büyük hatalardan birinin şudur: Daha fazla kas büyümesini teşvik etmek için vücuda çok fazla yağ koyarak çok fazla abur cubur (çöp) tüketmek.


Bildiğiniz gibi bunu doğal olarak yapıyorsanız, vücudunuzun sınırlı bir kas geliştirme kapasitesi vardır. Geliştirebileceğiniz kas miktarı, vücudunuzun yeni kas oluşturmak için tüketilen proteini ne kadar sentezleyebileceğine bağlıdır. Bu (vücudunuzun protein sentezi kapasitesi) doğal testosteron seviyenize bağlıdır.


İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz; ancak, doğal olarak vücudunuzun protein sentezi sınırını değiştiremezsiniz. Vücudunuzun kasa dönüşebileceğinden daha fazla yemek Orjinal Tablet Steroid Siparişi Vermek İstiyorum yemek size sadece daha fazla yağ sağlayacaktır.


Bir benzetme


Bu olguyu açıklamak için bir inşaat işçisi örneği verebilirim.


Kaslarınızın bir ev olduğunu ve inşa etmeye çalıştığınızı hayal edin. Ev yapımı için kullanılan tuğlalar da a. Asitleri sembolize eder ve işçilere verdiğiniz para (işi yapabilmeleri için) karbonhidratları ve yağları sembolize eder.


Son olarak, işçiler protein sentezi sürecindeki faktörleri temsil eder (çoğunlukla testosteron). İşçilere tuğlayı getiren kamyonun insülini temsil etmesine izin verin (kas hücrelerine besin sağlamada önemli bir rol oynar).


İşçilere yeterince tuğla (protein) vermezseniz, binayı yeterince hızlı inşa edemezler. Sonuç olarak, ev hızlı bir şekilde inşa edilemez. Aslında, işçilere ödeme yapmazsanız, çıldıracaklar ve greve gidecekler ve evi yıkmaya başlayacaklar. (katabolizma. son derece düşük kalori alımı). Bu nedenle, kas büyümesini desteklemek için yeterli protein veya kalori tüketmemek daha yavaş bir kazanç sağlar.


Şimdi bir göz atalım; Orjinal Tablet Steroid Siparişi Vermek İstiyorum İşçilere daha fazla tuğla (daha fazla protein) gönderirseniz ne olur? Böylece, hammadde (tuğla) sıkıntısı olmadığı için evi daha hızlı inşa ederler. Ama, bu

Bu noktada daha fazla tuğla asmak, evin daha hızlı inşa edileceği anlamına gelmez, çünkü işçiler ancak yeterli zamanları varsa bunu yapabilirler. Örneğin; Personeliniz günde 1000 tuğlayı işleyebiliyorsa, onlara 2000 tuğla vermek faydasızdır. İş kapasitelerini aşıyor. bu nedenle fazla tuğlalar israf edilecektir.


Aynı durumda işçilerin maaşını (kalori miktarını) arttırırsanız motivasyonları artar ve evi daha hızlı inşa etmeye başlarlar. Bununla birlikte, tuğlalarda olduğu gibi, işçi ücretlerinde bir artış etkili olmayabilir. İşçiler fiziksel sınırlarına ulaşacak. Bu sınıra ulaşıldığında, maaşlarını istediğiniz kadar artırın, eve daha fazla tuğla ekleyemezler.


Söylemeye çalıştığım şey, vücudunuza besin yükleyerek kas yapmadığınızdır. Besin ve kalori takviyeleri, doyum noktasına gelene kadar çalışır. Bundan sonra her ekstra kalori yağ olarak depolanır.


Bu nedenle, ne kadar çok yerseniz, o kadar fazla hacim kazanırsınız, tez doğru olsa da, fazla kilo kas dokusu değil, yağ şeklinde olacaktır.