• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Orjinal Steroid Sipariş Et

Orjinal Steroid Sipariş Et

Karın kaslarınızı göremiyor musunuz? Sihirli bir karın kası egzersizinden veya besin takviyesinden yararlanamayacağınızı varsaymayın; Suçu bu şekilde düşünürken çağır.


Bildiğiniz gibi göbek yağını eritmek çok sıkıcı bir süreç… Orjinal Steroid Sipariş Et Zaman, sıkı bir çalışma programı ve en önemlisi kararlılık gerektirir. Her gün doğru adımları atarak nihayet baklavanızı ortaya çıkarabilirsiniz. Ancak planınızdan birkaç kez bile saparsanız - çoğu erkeğin yaptığı gibi - muhtemelen karın kaslarınızı göremezsiniz.


Çözüm: Atletlere kalıcı olarak yağ eritmelerine yardımcı olmak için öğrettiğim altı basit alışkanlık var… Bu alışkanlıkları fit bir fiziğe ulaşmak için tasarlanmış günlük hedefler olarak düşünün. Her alışkanlık tek başına şaşırtıcı derecede etkili görünmese de, bu alışkanlıklar birleştirildiğinde bir 'Voltran' gücü oluşturur.


Bu yöntemin etkinliği, bilimsel otoriteler tarafından da desteklenmektedir. Iowa Üniversitesi araştırmacıları, çalışmalarının bir sonucu olarak; İstenilen sonuçlardan ziyade belirli çalışmalara Orjinal Steroid Sipariş Et odaklanan kişilerin kilo verme planlarına daha fazla bağlı kaldıklarını buldular. Bu da gösteriyor ki, sadece baklavaya odaklanmak yerine; Beslenme, egzersiz ve yaşam tarzı stratejilerimi takip etmeniz ve karın bölgenizdeki değişiklikleri adım adım görmeniz yeterli.


Sonuç: Otomatik olarak gelişen karın kasları


Karın kaslarınızı tanımlamak için bu stratejileri kullanın.

1- Güne su ile başlayın



Bütün gün işte hiçbir şey içmediğinizi hayal edin. Ne kahve ne su ne de gazlı içecek. 8 saatlik çalışmadan sonra susuzluktan ölürsünüz. Bu, bir gece uykusundan sonra su ihtiyacınızı hemen karşılamanız gerektiği anlamına gelir. Bu nedenle artık sabah kalkar kalkmaz 2 bardak soğuk su için. Orjinal Steroid Sipariş Et Alman bilim adamları, metabolizmanın bunu yaptıktan sonraki 90 dakika boyunca% 24 daha hızlı çalıştığını belirlediler. Daha az miktarda suyun etkisi yoktur. Ek olarak, yakın zamanda yapılan bir başka çalışma, kas hücrelerinin suyla birleştiklerinde daha hızlı geliştiğini gösterdi.

Temel bir pratik kural: Günde en az 3,5 litre su için!


2- Hergün kahvaltı yapın


Massachusetts Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, sabah öğünlerini atlayan erkeklerin göbek deliğine sahip olma olasılığının diğer erkeklere göre 4,5 kat daha fazla olduğunu gösterdi. Bu nedenle, uyandıktan sonraki 1 saat içinde kahvaltı yapın veya en az 250 kalorilik bir protein karışımı için. İngiliz araştırmacılar, Orjinal Steroid Sipariş Et geniş bir kahvaltı menüsünün bel ölçüsüyle ters orantılı olduğunu buldular. Bu, kahvaltı menünüz ne kadar geniş olursa bel ölçünüz o kadar dar olur. Ancak yemeğiniz makul büyüklükte olmalıdır. 1.480 kalorilik sucuk ile bir yumurtada iki kahvaltı yapar. Bu nedenle, yediğiniz yiyecek miktarını 500 kalori ile sınırlandırın. Midenizi doldurmayı sevdiğim bir tarif var: Bir paket hazır yulaf ezmesi hazırlayın ve 1 kaşık peynir altı suyu (peynir altı suyu proteini) ve yarım bardak yaban mersini ekleyin.


3- Yemek yerken hedeflerinizi gözden geçirin


İdealinizin farkında olmak önemlidir… Iowa Üniversitesi'ndeki bilim adamları, sık sık diyet ve egzersiz hedeflerini gözlemleyen kişilerin, hedeflerini nadiren gözden geçiren insanlara göre hedeflerine ulaşma olasılıklarının daha yüksek olduğunu keşfettiler.


4- Ve sonra öğle yemeğinizi hazırlayın



Küçük buzdolabım 19 yaşında. Orjinal Steroid Sipariş Et Üniversite yıllarımda her gün yanımda taşımaya başladım. Purdue Vücut Geliştirme Şampiyonasına katılmaya karar verene kadar, genellikle altı paket birayla doluydu.


Sadece mayo ile insanların önüne çıkmam gerektiğini anlayınca buzdolabının içindekileri daha ciddiye almaya başladım. Bunu da yapmalısın. Aslında bu alışkanlık sabah rutininizin bir parçası olmalı, duş almak gibi ... İşte dolabınızı doldurmanız için bazı öneriler ...


• Sabah atıştırmalık olarak yenmek için 1 elma

• Elmalı yenecek 2 dilim peynir

• Öğle yemeği için 500-600 kalorilik yemek

Öğleden sonra atıştırması için önceden hazırlanmış bir protein içeceği veya yarım litre süt


Bu yaklaşımı benimseyerek vücudunuzun ihtiyaçlarını ve memnuniyet duygunuzu karşılayacaksınız. Ayrıca, günün hangi saatinde egzersiz yaparsanız yapın; Ayrıca eğitim için gerekli besinleri de sağlayacaksınız. Bir diğer önemli konu da ofis şekerinizin sizi baştan çıkarma olasılığının çok daha düşük olmasıdır. Aslında kişisel kuralım çok basit: Buzdolabında olmayan hiçbir şeyi yemem.


5- Doğru egzersiz yapın



Bir yağ tabakasının altında oldukları için her zaman görünmese de herkesin karın kasları vardır. Bu, baklavanızı ortaya çıkarmak için sonsuz hareketler yapmanız gerekmediği anlamına gelir. Bunun için salonda geçirdiğiniz zamanın çoğunu yağ yakmak için harcamalısınız.


En etkili strateji; Vur-kaç yaklaşımla ağırlık kaldırma egzersizleri ile arama yapın Gece kuşu olmayı bırak


Baklavanızı ortaya çıkarmak için uyumalısınız. Çünkü yağ yakma kalitenizi kontrol eden hormonlar uykusuzluk nedeniyle bozulabilir. Chicago Üniversitesi'ndeki bilim adamları, Orjinal Steroid Sipariş Et sadece 3 gece uykunun kas hücrelerinin insülin hormonuna dirençli hale gelmesine neden olabileceğini ortaya çıkardı. Zamanla bu, göbek çevresinde yağ birikmesine neden olabilir.


Daha iyi uyumak için yatmadan önce 15 dakika boyunca hedeflerinizi gözden geçirin. Bunu yaparken, ertesi gün için iş planlarını ve yapmanız gereken küçük işleri not edin. Orjinal Steroid Sipariş Et Bunu yaparak, ertesi gün ne yapacağınızı düşünmekten, yatakta dönmekten ve böylece uyku kalitenizi yükseltmekten kaçınacaksınız.