• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Orjinal Steroid Sipariş

Orjinal Steroid Sipariş

Doğal olarak orta yaştan itibaren Orjinal Steroid Sipariş vücudun hareketliliği ve gücü azalır. Bu yaşta çeşitli hastalıklar ortaya çıkar. Örneğin; Sırt problemleri, eklem ve kas rahatsızlıkları ve birçok hareketi kısıtlayan rahatsızlıklar en yaygın durumlardır.


Kalp ve dolaşım hastalıkları, özellikle 45-50 yaşlarından sonra, genel olarak endüstriyel toplumlarda ölüme neden olur. Buna göre, enfarktüs erkeklerde bir numaralı ölüm nedenidir.


Sportif uygulamalar, ileri yaşlarda bile yüksek performanslar elde etmenin mümkün olduğunu göstermiştir.


Vücut geliştirmeyi örnek alırsak, 50 hatta 60 yaşın üzerindeki ünlü sporcular Frank Zane (yukarıda resmedilmiştir), Steve Revis, Reg Park, Bill Pearl ve Ed Corney'i gösterebiliriz. Orjinal Steroid Sipariş Bu ünlü sporcular profesyonel olarak faaliyetlerine devam etmekte ve bu konuyu bugün bile ispatlamaktadır.


VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS İÇİN ÖN YAŞTA BAZI ÖNEMLİ NOKTALAR


Yaşam kalitesi sağlık ve esenlikle yakından ilişkilidir. Genellikle yaşlıların bu mutluluğa ulaşması için spor çok önemlidir. Bu yaşta kendine güven ve güçlü hissetmek insanı mutlu eder.


Yaşlılıkta yapılan egzersizler genel eğitim ilkelerine dayanmaktadır. Eğitim yoğunluğu, hacim, frekans gibi. Çalışmaların temel amacı fitnes ile sağlıklı bir yaşam olmalıdır. Orjinal Steroid Sipariş Artan güç ilk etapta olmamalıdır. Gençliğinde spor yapanlar kişisel güçlerini ve kapasitelerini iyi bilirler.


20 yıldır spor yapmamış eski sporcuların ve hiç spor yapmamış yaşlıların Fitness'a başlamadan önce doktora danışmaları kaçınılmazdır.


Genel olarak yaşlılar güç, dayanıklılık, hareketlilik ve koordinasyondan oluşan rasyonel bir çalışma programı uygulamalıdır. Hızlı kuvvete dayalı hareketlerden kaçınılmalıdır.


DAYANIKLILIK ÇALIŞMALARI


Dayanıklılık çalışmalarının başlangıçta tüm iş programının% 50'sini ve ardından% 70-80'ini oluşturması önemlidir. Bunu kontrol etme imkanı darbe frekansıdır. Yaşlanma ile kalp atış hızı düşer. Buradaki ana kural şudur: Yaş - 180, ortaya çıkan rakamın altında olması gereken ideal atım sayısıdır.


Genel olarak eğitim süresi artırılabilir ancak eğitim hacmini artırmamak daha iyidir. Yaşlılığa bağlı olarak aerobik programlar, nabzı kontrol eden ergonometri programları, yürüme.


AĞIRLIK ÇALIŞMALARI


Yaşlılık arttıkça tüm vücuttaki kas yoğunluğu vücut ağırlığı ile orantılı olarak azalır ve bu nedenle yağ birikimi oluşur. Bu nedenle vücuttaki yük ve kuvvet dengesi de bozulur. Bu kayıp vücut geliştirme ve fitness egzersizleriyle azaltılabilir ve dengelenebilir.


Bu çalışmalarda öncelikle sırt kasları için stabilizasyon hareketleri önerilmektedir. Bu hareketler kas güçsüzlüğünü ve duruş bozukluklarını önler. Seçilen egzersizler aynı zamanda omurgayı ve eklemleri korumak için yeterli olmalıdır.


Genel olarak, kuvvet dayanıklılığı içeren hareketler, yeni başlayanlar için hazırlık önlemi olarak seçilmelidir.


ÖLÇÜMLER


Bilimsel çalışma programları yaşam boyu yapılmalıdır. Vücut geliştirme ve fitness aktiviteleri özellikle ileri yaşlarda doktorlar ve uzmanlar tarafından yapılması önerilen aktivitelerdir.


Yaşlılık dönemi vücudun vücut geliştirme ve zindelikten destek alacağı en önemli dönemdir ve son yaşı yoktur. Bu egzersizler size bambaşka bir vücut ve sağlık verecek ve size sınırsız bir yaşam keyfi verecektir.

Genel bir kural olarak, vücut geliştirmede ilk 6 aydan 9 aya kadar başlangıç ​​dönemi, 9 ile 12 ay arası orta seviye ve bir yılı aşan dönem ileridir. Hile ilkesini bir yıllık sıkı çalışmadan sonra kullanabilirsiniz.


Hile ilkesini gelişmiş ilkelerden biri olarak göreceğiz. Bu prensibi halter ve bazı lat egzersizlerine uygulayabilirsiniz.


Hile prensibi, bir kas üzerindeki baskıyı azaltmanın veya hafifletmenin bir yolu değil, daha çok bu baskıyı artırmanın bir yoludur. Vücut geliştirmenin arkasındaki tüm fikir, kası güçlendirmektir, daha az değil. Kasta belirli bir basınç seviyesine çok çabuk adapte olur. Diğer bir deyişle, tek bir isteğe çok fazla cevap vermez. Şeytani gelişme çizgisinde talep olmadığında, daha göz kamaştırıcı bir kapı açar.


Kasılmış kaslar, güç açısından tüm hareket dizisi boyunca farklı şekillerde zorlanır. Bu gerçek, birçok egzersiz makinesinin yapımının arka planında dikkate alınmıştır. Orjinal Steroid Sipariş Daha fazla direnç gerektiren hareket noktasında mekanik bir düzenleme ile hareket zorlaştırılır. Bu nedenle makine egzersizlerinde çita yapamazsınız.

Öte yandan serbest ağırlıklar tamamen yer çekimine karşı çalışır. Ancak kaslarınız, tüm hareket dizisi boyunca değişen baskı altında kalır. Örneğin, kıvrılma egzersizlerinde, pazılar en büyük kuvveti önkollar yere paralel, yani yarıya kadar kullanır. Pazı bu noktada tüm gücünü harcarsa, dirsekleri dört gözle beklemeden kıvrılma hareketini tamamlamak imkansızdır. Böylelikle yerçekiminin bisepslere uyguladığı basınç azaltılır ve ön kollar dik konuma getirilir.


Hareketi bozmadan baştan sona kıvrılmak istiyorsanız, bu ağırlık bisepsinizin yarısına eşit olmayacak şekilde bir ağırlık kullanmalısınız. Bu durumda hareketin ikinci kısmını yani hareketin yarısından sonraki kısmını önemsiyorsunuz demektir.


Son bölümde ağır bir ağırlık kullanarak sırtınızı biraz öne doğru bükerek ve bir ivme kullanarak hareketin ikinci bölümünü çita ile tamamlayabilir ve yukarıdaki durumu tersine Orjinal Steroid Sipariş çevirebilirsiniz. Ardından, kıvrılma hareketinin zirvesinde negatif tekrar ilkesini uygulayarak, ağırlığı kademeli olarak yediden yediye düşürebilirsiniz.

Bunu yaparak, tüm hareket aralığı için pazılarınızın tüm güçlü ve zayıf yönlerine tam güç uygularsınız. Bu olumsuz çalışma, kaslarınızın ağrımasına neden olur, ancak büyümeyi teşvik etmenin en iyi yolu budur.


Pazı için başka bir çitleme yöntemi, makaralı sistem üzerinde çalışırken uygulanabilir. Son tekrarı bitiremezseniz, boş elinizin çalışmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu şekilde fazladan birkaç tekrar yapabilirsiniz.


Hile prensibi aynı zamanda halter üzerinde viraj egzersizinde de uygulanabilir. Bu hareket zor bir harekettir ve çekiş gücü çekişin orta noktasında düşer. Güçlü koltuk altı kasları, Orjinal Steroid Sipariş etkisini diğer üst sırt kaslarına, zayıf kaslar ise diğer sırt kaslarına aktarır. Böylece çekişin ilk yarısındaki kaslar, çekişin diğer yarısına göre daha fazla çalışır.


Hareketin ilk bölümünde rahatça çalışabileceğiniz bir ağırlık ile başlayın, ikinci kısma geçerken vücut ile kaldırılan ağırlığa kısa ve hızlı bir ivme verin. Barı kısa bir süre midenizde Orjinal Steroid Sipariş kilitli tutun ve barı alçaltırken ağırlığa karşı koyun. Hareketin olumsuz aşamasından yararlandığınızda sırtın tamamında kullanılan ağır ağırlıklar kullanılır.