• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

MEDİVİA PHARMA Steroid Sipariş

MEDİVİA PHARMA Steroid Sipariş

Vücut geliştirme genellikle vücut güzelliği veya kısaca halter olarak bilinir. Birçok kişi de bu sporu zararlı, anlamsız olarak nitelendiriyor ve hatta onu yapan kişiyle dalga geçecek kadar ileri gidiyor. Bu yanlış tutum cehalet ve kıskançlıktan kaynaklanıyor.


Vücut Geliştirme Sporu, başka bir tanımla; MEDİVİA PHARMA Steroid Sipariş Hareket Bilimi (Kinesiyoloji) kuralları dahilinde bir programa uygun olarak yapılan, aletli ve aletsiz egzersizler ile bedeni iyileştirerek, güçlendirerek, zindelik düzeyini artırarak, estetiği ve esnekliği artırarak metabolizmanın etkinliğini artıran bir spor dalıdır. ).


Tıp otoriteleri ve ünlü spor ve bilim adamları tarafından bu sporun faydaları üzerine yıllardır yapılan araştırmalar, vücut geliştirmenin bilimsel kurallara göre düzenli olarak uygulandığı takdirde sağlığın altın anahtarı olduğunu belirlemiştir.

Bodyforumtr, bilimsel ve düzenli vücut geliştirme ve MEDİVİA PHARMA Steroid Sipariş spor hakkındaki tüm bilgileri en bilimsel ve kapsamlı şekilde size sunarak, sportif uygulamalarla halk sağlığını en üst seviyelere taşımanıza yardımcı olacaktır.


GERÇEK VE YANLIŞLAR


YANLIŞ: Kaslar anormal şekilde şişmiş, vücut hantal hale geliyor.

DOĞRU: Düzenli ve bilimsel kurallarla yapıldığında kasları mükemmel çalıştırır, güçlendirir ve geliştirir, esneklik ve estetik verir.


YANLIŞ: Uygulaması zor ve zahmetlidir, her yaşta yapılamaz

DOĞRU: Her yaşta, her yerde, her zaman, zaman ve mekana bakılmaksızın yapılabilir.


YANLIŞ: Vücut yağlarının alınmasında etkili değildir, insanların hareketlerini zorlaştırır.

DOĞRU: Hafif ve tekrarlanan hareketlerle uygulandığında hareketsizliği önler, vücut yağlarını yakar ve egzersizler arası kısa dinlenme süreleri ile uygulandığında esneklik sağlar.


YANLIŞ: Kalbin büyümesine neden olur.

DOĞRU: Düzenli ve bilinçli vücut geliştirme egzersizleri kalp kaslarını güçlendirir, kan dolaşımını düzenler ve kalbin daha sağlıklı çalışmasını sağlar.


YANLIŞ: Vücut sistemlerini zorlar, nefes almayı zorlaştırır.

DOĞRU: Göğüs kafesini genişleterek daha iyi bir solunum kapasitesi sağlar.


YANLIŞ: Diğer spor branşlarını uygulayanlarda verim düşüklüğüne neden olur.

DOĞRU: Fitness eğitiminin en önemli bölümünü oluşturur ve tüm spor branşlarının temeli olarak kabul edilir.


YANLIŞ: Vücut dengesini bozar ve konsantrasyon güçlüğüne neden olur.

DOĞRU: Vücut hakimiyetini, dengesini ve konsantrasyonu artırır.


YANLIŞ: Yapanın benlik saygısını (narsisizm) ve bencil duygularını arttırır, kızdırır.

DOĞRU: Kötü alışkanlıklardan korur veya bırakmasına izin verir, kişinin kendine olan güvenini artırır, gerginlik ve stresi ortadan kaldırır.


YANLIŞ: Gelişim çağında boy uzamasını engeller.

DOĞRU: Düzenli egzersizler kas, bağ ve kemik dokularını güçlendirerek boynu uzatmaya yardımcı olur. (Burada parantez açıyorum çünkü bu çok yaygın, çok mantıksız bir söylenti. Tesadüfen MEDİVİA PHARMA Steroid Sipariş bu söylentileri en çok benimsedim ve bu işi yapamayan ve yapamayanları gördüm.Basketbolculara ve boksörlere bakın, onlar mı? ağırlık antrenmanı yapmadan dripling yaparak mı yapıyorsun? Vücut sporun yararlı olduğu anlamına gelir ve hiçbir şeyi kısaltmaz, çünkü ağırlık sporun babasıdır ...)


YANLIŞ: Yaşlılar için tehlikelidir, bağ dokusu ve kas hasarına neden olur.

DOĞRU: İleri yaşlarda kas israfını ve eklem rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur, kuvvet, kalıcı form ve daha genç bir görünüm verir.


YANLIŞ: Kadınlarda erkeksi ve kaba görünüme neden olur.

DOĞRU: Kadınların genel estetik ve atletik yapı avantajları kazanmalarına yardımcı olur, selülit ve kilo verme sorunlarını ortadan kaldırır, vücut kısımları için en etkili spordur.


YANLIŞ: Vücutta görüntü bozukluklarına neden olur, hormon aktivitesinin dengesini bozar.

DOĞRU: Herhangi bir kaza sonrası duruş bozuklukları veya rehabilitasyon için ideal bir spordur, vücuttaki önemli hormonların (endorfin vb.) Seviyesinin artmasına yardımcı olur.


YANLIŞ: Fizik tedavi ve rehabilitasyona etkisi yoktur.

DOĞRU: Biyomekanik özelliklere sahip ve spor MEDİVİA PHARMA Steroid Sipariş rehabilitasyonu için imkanlar sağlayan vücut geliştirme makineleri rehabilitasyon ve fizik tedavi gibi tıp bölümlerinin vazgeçilmez cihazlarıdır ve vücut geliştirme sistemleri bu tedavilerin temelini oluşturur.