• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Meditech Steroid Satın Al

Meditech Steroid Satın Al

Yaklaşık 15 spor kulübü işlettim ve bu sporda 25 yıllık tecrübem var. Vücut geliştirme gerçekten çok fazla bilgi gerektiren bir spordur. Sporcular ve antrenörler bu sporda birbirleriyle karıştırılmamalıdır. Bu işin sahibi, Tagarine'i en iyi bilen ilk vücut geliştirme salonu öğretmeni olan Türkiye'deki George Yunanlılar'dı. Ahmet Enünlü ve Yılmaz Dinkçi gibi en iyi öğretmenleri yetiştirdi.


Bugün Türkiye Vücut Geliştirme alanındaki bu üç eğitmenin temelini oluşturmaktadır. Türkiye'de başarılı bir vücut geliştirmeci olmak istiyorlarsa bizim hattımızdan üç profesörü geçmemelidir.


Ahmet EnünlüMr. Olimpia ile Türkiye birbiriyle karıştırılmamalıdır. Bay Olimpia vücut geliştirmeci eğitmenleri steroid kullanım eğitmenleridir ve programları buna göre tasarlanmıştır. Aylık giderleri TL bazında 10.000 TL'dir. Türkiye'deki vücut geliştirmeciler kendi programlarını kullanmak için çok aptalca olan 500 $ 'dan daha fazla harcayamazlar.


Yani çocuklar, kendimizi kandırmayalım ve gerçeğe bakmayalım. Gelecekte psikolojimizi bozmayalım ve sevdiklerimizi üzmeyelim.


Hepimiz 140 kg'lık bir kas kütlesi olmak istiyoruz ama bunun maliyeti çok ağır, önce bu gerçeği görelim. Türkiye'de şartlar 90 kg, boyunuz kaç olursa olsun geçilmemelidir. Bu standardı aşmak istiyorsanız, önce finansal imkanlarınızı kontrol edin.