• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

JD Pharma Steroid Satışı

JD Pharma Steroid Satışı

Yanınızda tek bir atıştırmalık taşıma şansınız olsaydı, bu hakkınızı badem için kullanmak akıllıca olacaktır. Neden diye soruyorsun?


Protein, lif ve tekli doymamış yağlar açısından zengin olan badem, genel sağlığınızı iyileştirme ve kilo vermenize yardımcı olma özelliğine sahiptir.


Araştırmalar, her gün aynı kaloriye sahip karbonhidrat bazlı atıştırmalıklar yerine badem yiyenlerin besin değeri olarak daha iyi bir diyet izlediklerini, iştahlarının daha iyi olduğunu, kilo kontrolü sağlayan kan şekeri dengesini daha iyi koruduklarını ve bel çevresinde daha az yağ bulunduğunu gösteriyor. . .


badem sütü

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Her Gün Ne Kadar Badem Yemeliyiz?

Her gün badem yemeliyiz ama ne kadar? Bir avuç badem yaklaşık 45 gramdır. ve toplam 250 kalori. Bu miktar tam olarak 34-35 bademe denk gelmektedir. Bir avuç bademde 9 gr. protein ve 5 gr. lif var. Badem yerken kavrulmuş badem veya badem ezmesini tercih ettiğinizden emin olun; Badem sütündeki protein ve lif oranı çok düşüktür.


Çantanızda, arabanızda veya ofis çekmecenizde her zaman bir paket badem bulundurabilirsiniz. Kolay ve çabuk yenebilen bademler de oldukça lezzetlidir. Şimdiye kadar badem sevmeyen biriyle karşılaştığınızı sanmıyoruz. Varsa kayıplarını söyleyelim ...


Badem Yemenin Farklı Yolları

Badem yemek zahmetsiz ve keyifli olsa da her gün onu bir görev haline getirerek yapmak bir süre sonra hiç zevk vermeyebilir. Bu yüzden bu önerileri kontrol ettiğinizden emin olun.


Et veya tavuk kaplaması olarak: Bademleri plastik bir torbaya koyun ve bademleri küçük bir eğimle veya bir cam bardağın dibinde ezin. (Bir mutfak robotu da aynısını yapar.) Ufalanmış bademleri bayat galeta unu ile karıştırıp balık, tavuk veya et kaplaması olarak kullanabilirsiniz. Badem unu ile kaplanmış etleri az yağ ile fırında veya tavada pişirebilirsiniz.


Sandviç olarak: İki dilim tam tahıllı ekmeğin arasına badem ezmesini sürün ve üzerine muz veya çilek dilimleri koyarak tadını çıkarın. Egzersiz sonrası ideal bir sandviçtir.


Baharatlı bir atıştırmalık olarak: Çok lezzetli ve iştah açıcı bir atıştırmalık yapmak için bir çay kaşığı zeytinyağı, kimyon, kişniş, toz acı biber ve bir tutam tuzla badem pişirebilirsiniz. Yağlı pişirme kağıdını bir fırın tepsisine yayın ve baharatlı bademleri tepsiye dökün ve 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.


Fıstık ezmesine alternatif: İçeriğinde fıstık ezmesi bulunan tüm yemeklerde badem ezmesi kullanabilirsiniz. Badem ezmesi, soya sosu, esmer şeker, pirinç sirkesi ve zencefil ile hazırlanan sosu tavukları marine etmek için kullanabilirsiniz.


OLYMPUS DİJİTAL KAMERA

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Tatlı olarak: Çikolata kaplı bademler tatlıya düşkünlüğünüzü tatmin edecek. % 70 bitter çikolatayı mikrodalgada veya benmaride eritin ve çikolata kaplı bademleri düz bir tepsiye koyun ve buzdolabında 10 dakika soğumaya bırakın.


İçecek olarak: Öğleden sonra blenderde badem sütü (veya inek sütü), badem ezmesi (veya bir avuç badem), çikolata protein tozu ve birkaç parça buz karıştırırsanız, bu sizi akşam yemeğine kadar tok tutacaktır.