• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Hangi Marka Steroid Kullanılmalı

Hangi Marka Steroid Kullanılmalı

Büyüme hormonu, 191 amino asitten oluşan bir protein zinciridir. Büyüme hormonunun tam etkisini elde edebilmesi için kullanım süreci ve dozajı önemlidir.

Büyüme hormonunun temel Hangi Marka Steroid Kullanılmalı faydası vücutta IGF-1 üretimini arttırmasıdır. Genel bir düşünce olarak 1950'lerden bu yana en popüler vücut geliştiriciler ve rakiplerin dış görünüşünü yapan detaylı, yalın ve ölçü olarak daha büyük kaslar inşa etmek için yapılan araştırmalarda; Hem doğal hem de tıbbi olarak üretilen birçok takviye kullanılmıştır.

Nedir ve Ne İşe Yarar?


Uzman görüşü: David Robson


60'lı yılların başlarında, anabolik steroidler sayesinde eşi görülmemiş kas büyümesi sağlandıktan sonra, vücut geliştirme yarışmacıları, fiziksel mükemmellikte birkaç adım daha Hangi Marka Steroid Kullanılmalı ileri gidecek ve asla geçmişe dönmeyecek önemli bir faktör buldular.


1970'lerde rekabetçi spor faaliyetlerinde yeni bir dönemin başlamasıyla, şampiyonların sınırlarını zorlayan bir bileşik bulundu: Büyüme Hormonu (GH - Büyüme Hormonu)


Bir hormon olarak insan sağlığı için önemli olan ve tüm insanlarda bulunan büyüme hormonu, başta kaslar olmak üzere fizyolojik gelişim ve doku gelişimi gibi birçok vücut fonksiyonu için gereklidir. Genel olarak, bu "kabul edilebilir ve normal parametreler dahilinde çalışır ve büyüme ile sonuçlanır". Ve ayrıca; Çok az veya çok fazla büyüme hormonu ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.


Fiziksel bozukluklarda ortaya çıkan büyüme hormonu; İnsülin Hangi Marka Steroid Kullanılmalı direnci ve kas yorgunluğu gibi sorunların yanı sıra dokuların aşırı gelişmesine neden olabilir.


Çocukluk çağında tümörü gizleyebilen GH (büyüme hormonu), aşırı büyüme hormonu salgılanmasına ve bunun sonucunda devasa boyutlara da neden olabilir. Örneğin; Daha sonra 1,90 m boyunda ve 2,23 m boyunda olan 12 yaşındaki erkek çocuk bu durum nedeniyle hayatını kaybetti.

Aşırı büyüme hormonu üretiminden kaynaklanan sorunlar olabileceği gibi, çok az üretilmesinden kaynaklanabilecek sorunlar da olabilir. Genetik durumlar ve doğuştan eksiklikler, büyüme hormonu eksikliği ile ortaya çıkabilir ve çocukların büyümesinde eksikliğe neden olabilir. Nadiren de olsa büyüme hormonu eksikliği (GHD) yetişkinlerde kas kütlesinde, yaşam kalitesinde ve enerjide azalmaya neden olabilir.

Her iki durumda da detaylı olarak incelenen büyüme hormonu takviyesi, büyüme hormonu eksikliğinden kaynaklanan düzensiz fonksiyonları onarır. Bu kapsamda genel olarak Hangi Marka Steroid Kullanılmalı yağları azaltmaya, yağsız kas dokusunu geliştirmeye, kemik yapısını güçlendirmeye, lipid görünümünü iyileştirmeye, kalple ilgili risk faktörlerini azaltmaya ve ruh sağlığını iyileştirmeye odaklanacağız. Vücut geliştiriciler, büyüme hormonu diyetlerine çok daha erken dahil edilmiş olsaydı, çok daha büyük ve zayıf kaslara sahip olabileceklerini fark ettiler. Bu, tüm büyüme hormonu kullanıcıları için geçerliydi.

70'lerde ve özellikle 80'lerde yarışmacılar, derin izleri olan köşeli bir kayayı andıran heykeltıraş benzeri kaslar geliştirmeye başladı. Bu sporcular, mantıklı bir açıklama olarak, programlarına ek kardiyo eklemediler ve daha fazla yağsız protein alıyorlardı.

Büyüme hormonu vücut geliştiriciler için dünya çapında en önemli kaynak olduğu için oldukça fazla ilgi gördü; Bazıları o kadar etkili olmadığını düşünürken, diğerleri son derece tehlikeli olduğunu düşünüyordu.

Ve ayrıca; Büyüme hormonu kullananlar bunun ne kadar etkili olabileceğini bilir. Aslında, başlangıçta vücut geliştirmede süper bir ürün olarak bilinen GH, daha sonra birçok eleştiri alan çözülmemiş bir gizem olarak kaldı.

Yıllar önce GH kullanımını inceleyen ve kas kazanmada ve yağ oranını düşürmede ne kadar etkili olduğunu anlatan ve ayrıca tüm kullanıcılarda hemen hemen aynı etkiyi elde eden Ali Amini'dir.

Ek Bilgi: Ali Amini, Orta Doğu'nun en başarılı müsabaka Hangi Marka Steroid Kullanılmalı koçlarından biridir. Yüzlerce vücut geliştirme şampiyonunun beslenme uzmanı ve antrenörüdür. Amini, spor bilimi ve atletizm için bir dönüm noktasıdır.


Ali Amini "GH, moleküler ağırlığı yaklaşık 22 kda (kilo dalton) olan 191 amino asitten oluşan bir protein zinciri" diyor. GH, hipofiz bezlerindeki somatotrop hücreleri yoluyla  Hangi Marka Steroid Kullanılmalı kan dolaşımıyla karışır. İlk önce insan hipofiz bezinden bir örnek alındı, ancak daha sonra 1985'te biyosentetik GH bulundu.