• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Genesis Meds Steroid Sipariş

Genesis Meds Steroid Sipariş

Melatonini doğru kullanmak, uyku ve ruh hali Genesis Meds Steroid Sipariş ile ilgili sorunları çözmeye yardımcı olabilir. Ancak melatonin aldatıcı olabilir, kötüye kullanım uyku bozukluklarına ve hatta depresyona neden olabilir.


 


Hata 1: Melatonin bir Uyku Hormonudur


 


Çoğu insan melatoninin doğal bir uyku hapı olduğunu varsayar. Bundan daha yanlış bir fikir olamaz. Melatonin tek başına uykuya neden olmaz ve genellikle sadece kısa süreli kullanım için etkilidir. Genesis Meds Steroid Sipariş Melatonini daha çok "karanlığın habercisi" olarak düşünmeli ve melatoninin beyne gece veya kışın geleceğini haber verdiğini bilmeliyiz. Gece veya karanlıkta alındığında, melatonin uyku sürecini hızlandırabilir ve beyne yatma zamanına göre vücut saatinizi geri döndürme talimatı verebilir.


 


HATA 2: Her zaman melatonin kullanabilirim


 


Melatonin gün ışığında kullanıldığında, Genesis Meds Steroid Sipariş olumsuz bir etkisi olabilir. Vücut saati, gündüz ve gece melatonin yoluyla çelişkili sinyaller aldığında, göreviniz şaşırabilir ve uyku süreniz bozulabilir.


Hata 3: Melatonin Doğal Bir Besin Desteği Olduğundan Herhangi Bir Zararı Yoktur


Yanlış dozaj ve zamanlamada kullanılan melatonin ciddi sağlık riskleri oluşturabilir. Gün içinde alınan melatoninin depresyonu tetiklediği görülmüştür. Melatoninin dikkatimizi dağıtabileceğini, sırt üstü yatabileceğini, ellerimizi işten çekebileceğini ve bizi dokunaklı hale getirebileceğini düşündüğümüzde, gündüz kullanımının çok da akıllara durgunluk vermediğini düşündüğümüzde mantıklı olacaktır.


Hata 4: Uyumama Yardım Etmek İçin Melatonine İhtiyacım Var


Genellikle uykusuzluğa melatonin eksikliği neden olmaz. Artan melatonin, uyku problemlerinizin gerçek nedenlerini gizleyebilir. Melatonin kullanarak uyuyabiliyorsanız, vücut saatinin bozulmasının neden olduğu uyku bozuklukları yaşıyor olmalısınız. Yani, vücut günün yanlış saatlerinde melatonin ve diğer uyku Genesis Meds Steroid Sipariş hormonlarını salgılar ve yatmadan önce vücudunuzda gerekli melatonine sahip değilsiniz. Melatonin uyku problemlerini çözmez ve kişiyi depresif bir ruh haline itebilir. Genellikle vücut saati ile ilgili uyku bozuklukları ışık terapisi ile düzeltilir. Çünkü bu, vücut saatinin kendini sıfırlaması için etkili bir yoldur.


Hata 5: Melatonin Kullanmaya Devam Etmeliyim


Uyku uzmanları bir seferde iki haftadan daha uzun süre melatonin kullanılmasını önermiyor. Melatonin, sinyali artırmada etkilidir ve uyku saatlerini düzenlemeye yardımcı olur. Genesis Meds Steroid Sipariş Uzun süreli melatonin kullanımı, uyku uzmanları tarafından ele alınması gereken daha ciddi uyku bozukluklarının bir belirtisidir.


HATA 6: Doz Önemli Değil


Sorun, araştırmacıların melatonin'in keşfinden çok sonra onun işlevi ve dozu hakkında bir fikre sahip olmalarıdır. Örneğin, 80'lerin sonlarında ve 90'ların başında melatonin uyku hormonu olarak biliniyordu. Ama şimdi bunun çok daha karmaşık olduğunu biliyoruz. Ayrıca bir tablet dozajı yaklaşık 3-5 mg'dır. Arasında değişir. Kanıtlar, yetişkin erkeklerin yalnızca 150 mikrograma ve yetişkin dişilerin 100 mikrogram melatonine ihtiyaç duyduğunu göstermektedir. Ortalama bir melatonin ürünü ihtiyacımız olandan 20-60 kat daha fazladır! Kullandığınız melatonin hapını dörde bölmeyi deneyin, yoksa piyasadaki en düşük dozu kullanın. Zaman salınımlı melatonin haplarını kırmayın, salım kalitesine zarar verebilir.


Hata 7: Melatonin Kullanmıyorum, Endişelenmeme Gerek Yok


Bu, insanların yapabileceği en maliyetli hata olabilir. Melatonin, önemli bir gece hormonudur. Kalbin ve hayati organların geceleri dinlenmesine yardımcı olmak gibi gece vücutta  Genesis Meds Steroid Sipariş mükemmel bir iş çıkarır. Aynı zamanda güçlü bir antioksidandır ve vücuttan toksinleri ve serbest radikalleri atmaya yardımcı olurken gece uyumanıza yardımcı olur.


Ancak melatonin salınımını önlemek için zaman zaman bir şeyler yapıyoruz ve bu çok tehlikelidir. Gece geç saatte oturduğumuzda veya gece vardiyasında kaldığımızda, vücudumuzun melatonin üretmesini engelleriz. Bu, kalp krizi, hipertansiyon, diyabet ve kanser riskini artırır. Araştırmalar, vardiyalı çalışan kadınların% 500 daha fazla meme kanseri erkek ve% 50 daha yüksek kemik kanseri riskine sahip olduğunu bulmuştur. İnsanlar farkına varmadan bu riskle yüzleşebilirler.


MELATONU NASIL KULLANMALIYIM?


Melatonin hakkında bilmeniz gereken ilk şey, yarı ömrünün çok kısa olması ve vücudunuzda sadece 20 dakika aktif olmasıdır. Farklı nedenlerle farklı melatonin türlerinin kullanılması çok önemlidir.


UYKU YAPMAK VE UYKU SAATİNE GERİ DÖNMEK İÇİN


Eğer uykuya dalmanız bir saatten fazla sürdüyse ve uyku sürenizi bir saatten fazla ilerletmeyi düşünüyorsanız, melatonini serbest bırakmayı deneyin. Yüksek kalite ve standartları Genesis Meds Steroid Sipariş karşılayan bir marka seçmek de son derece önemlidir. En düşük dozu alın ve hapı bölmeyin.


Ne Zaman Alınmalı: Sorunun türüne bağlı olarak yatmadan 1-3 saat önce alınız. Zaman salınımlı melatonin vücutta 3-4 saat kaldığından, uyku sürenizi 3 saatten fazla geri kazanmayı hedefliyorsanız, 3-4 saat içinde başka bir tablet alın.


UYARILAR: Melatonin güneş ışığına maruz kalma