• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Enjeksiyon Steroid Sipariş

Enjeksiyon Steroid Sipariş

İster sporcular için olsun, ister spor yapmayanlar için, çikolata muhtemelen en çok sevilen ve yenen yiyecekler arasındadır.


Bir yandan "kilo alma" telaşında direnilmeye çalışılan ama bir şekilde yenen çikolata, aslında oldukça faydalı bir besindir. Tabii ki kaşık dolusu sarelle yemek çikolatanın Enjeksiyon Steroid Sipariş yararlı yanını yok eden zararlı bir alışkanlıktır, diğer yandan çikolatanın ruhsal ve fiziksel etkileri son yıllarda bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.


Çikolatayı ağzımıza aldığımızda yüksek şeker oranı insülin hormonunu salgılamamıza neden olur. Böylelikle protein yapı taşı olan triptofan beyne daha hızlı ulaşır Enjeksiyon Steroid Sipariş ve orada serotonin hormonunun salgılanmasını sağlar. Serotonin hormonu, insanları daha rahat ve huzurlu hale getirir. Bugün piyasada bulunan birçok antidepresan ilacın etkisi aynıdır, beyindeki serotonin hormonunun salgılanmasını arttırır.



Serotonin, özellikle ışığın zayıf olduğu ve havanın erken karar verdiği kış aylarında vücut tarafından daha hızlı tüketilir ve bu nedenle sık sık huzursuzluk ve sinirlilik gibi ruh halleriyle karşılaşıyoruz.


Bu aslında herkeste görülen ruh hali açısından çikolatanın etkisidir. Çikolatanın sporcular için bir diğer önemli etkisi de çikolatadaki yağ içeriğidir. Bu yağ, endorfin salgılamamıza Enjeksiyon Steroid Sipariş neden olur ve morfine benzer endorfinler bizi coşkulu hissettirir. Bu nedenle sporcu beslenme çerçevesinin dışına çıkmadan müsabakalar öncesinde yenecek bir çikolata, motivasyon açısından faydalı bir etkiye sahip olabilir.


Bu konuda pek bilinmeyen bir diğer unsur ise çikolatada bulunan kafeindir. Bitter çikolata, 100 g'da 75-90 mg kafein içerir. Karşılaştırma için, bu rakam bir fincan kahve için 100 mg'dır.


Ayrıca San Diego'dan nörologlar çikolatada amandamid maddesini buldular. Amandamid, etkide haşhaş ile benzerdir. Öte yandan tabii ki haşhaşlı bir sigaranın etkisi için 20 kg çikolata yemek gerekiyor ki bu imkansız. Ancak çikolatanın neden insanları mutlu ettiğine dair bir açıklama daha var. Sporcular için çikolatanın belki de en önemli yönlerinden biri, bir enerji kaynağı olarak görülmesidir. İlk kez Aralık 1911'de Güney Kutbu'na ayak basan Norveçli Roald Amundsen, daha sonra hayatta kalmalarının sırrının yanlarında yeterince çikolata olması Enjeksiyon Steroid Sipariş olduğunu açıkladı. O zamanlar 20 somun fiyatına 100 gr çikolata satılıyordu, herkes tarafından erişilebilir değildi. Yıllar sonra, bugünkü gibi sporculara özel yemek olmadığında sporcuların çoğu, maçlardan sonra kaybettikleri enerjiyi çikolata ile geri almaya çalışıyordu. Öte yandan aşağıdaki tablodan da görülebileceği gibi çikolatalar günümüzde gevrek gofretlere göre çok daha lezzetli olsa da yüksek yağ içeriği nedeniyle pek uygun değillerdir.


çikolata

Bu nedenle çikolata, kilo veren, kalp ve damar sağlığına zararlı, sivilceleri gideren ve dişleri bozan bir besin maddesi olarak şimdiye kadar bozulmuştu. Enjeksiyon Steroid Sipariş Öte yandan, dişleri bozduğu bir yerde çikolatanın içinde diş çürümesini engelleyen florür ve fosfat bulunduğu doğrudur. Ek olarak, California Üniversitesi, Berkeley'den bilim adamlarına göre, çikolatada fenoller var, daha doğrusu kakao. Bu maddeler - kırmızı şarapta olduğu gibi - kolesterolün rakibi olarak bizi artrit ve kalp hastalıklarından korur. 50 gr çikolatada, beslenme uzmanları tarafından sağlıklı bulunan bir bardak kırmızı şarapta olduğu kadar fenol vardır. Ve çikolatanın rengi ne kadar koyu olursa, bu değer o kadar yüksek olur.


Bitter çikolata genellikle "daha sağlıklı" türler olarak kabul edilir. Bunların koyu rengi, içerdikleri yüksek kakao içeriğinden kaynaklanmaktadır. Piyasada "koyu" veya "acı" (acı) olarak bulunurlar. Kakaonun Güney Amerika'da sıradan yemeklerde de kullanılan ve aslında hiç tatlı olmayan bir besin maddesi olduğu düşünüldüğünde, bu çikolatanın tadının çalmadığı anlaşılabilir.


Sonuç olarak hayatımızdaki birçok şey için de Enjeksiyon Steroid Sipariş söylenebileceği gibi çikolata için önemli olan ölçüyü kaçırmamaktır. Çikolata, ölçülü olarak yenildiğinde gerçekten yararlı ve keyifli bir besindir.