• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Enjeksiyon Steroid Markaları

Enjeksiyon Steroid Markaları

Birçok çalışma, uzun süreli ve düşük hızlı kilo verme programlarının, kaybedilen kiloları geri kazanma olasılığının daha düşük olduğunu göstermiştir. Enjeksiyon Steroid Markaları Öte yandan, bu tür programlar mali olarak daha ucuzdur ve mali olarak zamana yayılma eğilimindedir.


Unutma! Sağlıklı ve kalıcı bir kilo kaybı, ancak iyi tanımlanmış bir hedefle ve kilo yönetimini iyi öğrenerek mümkündür. Kilo verme tedavisinin ilk amacı, başlangıç ​​kilonuzun yüzde 10'unu kaybetmek ve mümkünse bunu göbek bölgenizden kaybetmektir. Bu aşamanın sonunda gerekliyse ve hala hevesliyseniz, Enjeksiyon Steroid Markaları daha fazla kilo vermek için yeni bir program yapılmalıdır. Diğer bir deyişle vücut ağırlığınızın yüzde 10'unu kaybetmek, yapılabilecek en sağlıklı ilk aşama kilo yönetimi programıdır.


Kalori kısıtlaması var mı?

Haftada 27-35, 0.5-1 kg vücut kitle indeksi ile aşırı kilolu veya obezite sorunları olan kişiler için günlük yaklaşık 300-500 kalorilik diyet kısıtlaması yapmak. ve altı ayda ortalama yüzde 10'luk bir kayıp sağlayabilir.


Fazla kilolu ve vücut kitle indeksi 35'in üzerinde Enjeksiyon Steroid Markaları olanlarda günlük kalori kaybı 500-1000 kalori arasında tutulduğunda, kilo kaybı haftada yarım kilogramdan bir kilograma çıkarılabilir ve yüzde 10 oranına ulaşılabilir. altı aydan az ve daha fazla garanti ile.


Altı ay içinde yüzde 10 kilo vermek isterseniz, haftada ortalama 0,5-1 kg. malısın. Günlük kalori kaybınız 500-100 kalori arasında olmalıdır. Bu kayıpların bir kısmını yemeğinizi azaltarak ve daha az kalori tüketerek, bir kısmını da daha sık ve yoğun egzersiz yaparak ve kalori tüketerek gerçekleştirmelisiniz.


Çok ve hızlı kilo vermek hiçbir zaman daha avantajlı değildir. Altı ay sonra, aynı stratejiyi takip etseniz bile kilo verme oranında önemli bir azalma meydana gelir. Kilo vermenizin uzun süre ve Enjeksiyon Steroid Markaları kesintisiz devam etmesini istiyorsanız fiziksel aktiviteniz ve kalori kısıtlamanız ile yarattığınız enerji kayıplarını hesaplamalısınız. Daha fazla kilo vermek için daha fazla kaloriyi azaltmalı veya daha fazla egzersiz yapmalısınız.


Kilo vermek, korumaktan daha önemlidir

İstenilen ağırlığa ulaştıktan sonraki adım, mevcut ağırlığın korunmasıdır. Aslında bu aşama, uzun vadede en zor kısımdır. Maalesef kilo verenlerin yüzde 80'i kaybettikleri kiloyu koruyamıyor ve Enjeksiyon Steroid Markaları önceki veya daha fazla kilolarına kavuşamıyor. Bunun temel nedeni kilo yönetimi kavramını yeterince öğrenememek.


İşte 10 altın kural


Doğru alışveriş yapın

Hafta sonu alışverişe çıkarken yemek planlarınızı önceden hazırlayın ve yemek planınızla yola çıkın. Çalışıyorsanız, ara öğünler yiyebilmeniz için taze ve kuru meyveler ve meyveli yoğurtlar gibi bazı sağlıklı yiyecek seçeneklerini önceden hazırlayın.


Aldığınız şeyleri ikiye bölün

Öncelikle ana öğünlerinizi ikiye bölün. Zamanla ne kadar kilo verdiğinizi fark edecek ve bu uygulamaya her zaman devam edeceksiniz. Böylelikle çok büyük porsiyonlar yemek yerine, Enjeksiyon Steroid Markaları daha fazla çeşitten yarım porsiyon yiyerek aldığınız yiyecekleri çeşitlendirmekten ve midenizin dolu olduğunu hissetmekten mutluluk duyacaksınız.