• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır

En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır

Karbonhidratlarla ilgili genel bir yargı var. En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır "Karbonhidrat alımı yağa neden olur." Ama bu doğru değil! Çok fazla yağ alımı yağlanmaya neden olur.


Proteinler ile ilgili yazımızda karbonhidratın protein alımındaki öneminden bahsetmiştik. Bu belgeyi okumadıysanız, önce okumanızı tavsiye ederim. Karbonhidratlarla ilgili genel bir yargı var. "Karbonhidrat alımı yağa neden olur." Ama bu doğru değil! Çok fazla yağ alımı yağlanmaya neden olur. Bir çay kaşığı yağda ortalama 36 kalori vardır. Ancak bir çay kaşığı karbonhidratta sadece 16 kalori vardır. Bu 16 kalori enerjiyi yağa dönüştürmek çok zordur. En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır Çünkü herhangi bir aktivitede (spor, yürüyüş, temizlik, televizyon seyretme ve hatta uyku) harcadığımız enerji öncelikle karbonhidratlardan elde edilir.


1 gram karbonhidratın yağ olarak depolanması için yakılmaması gerekir. Çok fazla karbonhidratınız varsa ve onu enerji olarak harcayamıyorsanız bu karbonhidratlar vücutta glikojen olarak depolanır. Glikojen depolarınız doluysa ve enerjiye ihtiyacınız yoksa, düşükse karbonhidratlardan aldığınız enerjiyi vücut yağı En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır olarak saklama imkanınız vardır. Yağ olarak depolanacak enerji miktarı, bazal metabolizmaya ve karbonhidratların yakılıp yakılmadığına bağlıdır. Sağlıklı beslenen ve ortalama metabolizmaya sahip bir kişi karbonhidratları yağ olarak depolamaz. Yağlar vücut yağı olarak depolanmaya hazırdır. 1 gram karbonhidratta 4 kalori, 1 gram proteinde 4 kalori, 1 gram yağda 9 kalori ve 1 gram alkolde 7 kalori vardır.


Ne zaman ve ne yakarız: Vücudumuzun kullandığı farklı enerji kaynakları vardır. Bir kişi düşük seviyeli egzersiz yaparken (ister yürür ister işte çalışıyor olsun), önce yağ yakar. Orta düzeyde bir egzersiz yapıyorsa (örneğin uzun mesafe yürüyüş, ata binme), harcanan enerjinin% 10-30'u yağ tarafından sağlanır. En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır Üst düzey bir antrenman yapıyorsanız (örneğin, bisiklete binme, sprintler, yüzme veya spor antrenmanınız), harcadığınız enerjinin çoğu glikojen depolarından gelecektir. Unutmayın, bunlar miktar değil, oranlardır. Yani aktif eğitim, yürümekten daha fazla yağ yakar.


Çalışan ve çalışmayan organlar glikojeni farklı şekillerde depolar. Uzun süre belirli aralıklarla antrenman yapan bedenler biyokimyasal olarak diğerlerinden farklıdır. İyi egzersiz yapılan kas grupları, egzersiz yapılmayan kas gruplarına göre% 20 ila% 50 daha fazla glikojen tutar. Örneğin, eğitilmemiş 100 gramlık bir kas 13 gram glikojen tutabilirken, aynı ağırlıktaki eğitimli bir kas 35-40 gram glikojen tutabilir. Çok fazla karbonhidrat yüklediğinizde (bir güçlendirme yarışmasından önceki gün gibi), kaslarınız ortalama 40 gram glikojen tutar. Normal bir En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır insanın 13 gram ağırlığında olduğu düşünüldüğünde bu çok daha iyi bir rakam. Bu yüzden karbonhidrat almaktan korkmayın! Vücudunuzda glikojen bittiğinde hayal kırıklığına uğrarsınız. Antrenmanınızı iyi tamamlayamazsınız. Karbonhidrat depolarınız tükendiğinde, zihinsel ve fiziksel olarak zayıf olacaksınız. Çünkü beyninizde glikojen kullanıyor. Dahası, beyninizde glikojen deposu yoktur. Herhangi bir anda vücudunuz enerji olarak kullanılmaya hazır 1800 kalori glikojen içerir.


----------

Ortalamada;

Kaslar: 1400 kalori

Karaciğerdeki Glikojen: 320 Kalori

Kan Şekeri (glikoz): 80 Kalori

---------


Ancak vücut glikojeni doğrudan enerji olarak kullanmaz. Önce parçalanır ve glikoza dönüşür. Glikoz, enerjinin kullanıldığı formdur. Glikojen, yalnızca enerjinin depolanmak üzere mevcut olduğu glikozdan oluşan bir polisakkarit depolama molekülüdür. Bu doğal enerji depoları, ne kadar yorulmadan antrenman yapabileceğinizi belirleyen ana faktördür. Karaciğerdeki glikojen ise gerektiğinde kana karışarak kan şekerini (glikoz) belirli bir seviyede tutarak gerekli glikojenin her zaman beyne ulaşmasını sağlar.


Peki, aldığımız tüm bu karmaşık karbonhidratlar şekere (glikoza) dönüşüyorsa, neden karbonhidratlar yerine doğrudan şeker almıyoruz? Mantıklı gelse de bir sorun var. Şeker "hızlı enerji" sağlar. Başka bir deyişle, şeker zaten parçalanmış en basit karbonhidrat şeklidir. Yani vücutta şeker olarak tutulamazlar. Depolama için ya kullanılırlar ya da daha karmaşık bir karbonhidrata dönüştürülürler. Ancak vücut bunu ilk seçenek En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır olarak kullanmaya çalışacaktır. Bu yüzden şeker seviyemiz yükseldiğinde insülin devreye girer ve fazla şeker kullanıma hazır kaslarda depolanır. Bu yüzden akşamları şeker yiyen çocuklar yatmakta zorlanır. Ancak antrenman öncesi karbonhidrat almadıysak şekerin bozulmasında insülin rol oynadığı için aldığımız şekerin verdiği enerji kısa sürede biter ve yorgunluk başlar.


Sanırım sistemin nasıl çalıştığını anlamaya başladık. Karaciğer glikojeni, kan şekerini stabilize etmek için antrenman sırasında kan dolaşımına salınır. En İyi Anabolik Steroidler Nerede Kullanılır