• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Boldenon Steroid Satışı

Boldenon Steroid Satışı

Protein tozu hakkında bilmeniz gerekenler nelerdir? Vücut geliştirme topluluğu için çok yeni olan zayıf bir kişi veya acemi bir vücut Boldenon Steroid Satışı geliştirmeci için birkaç basit sorunun yanıtlanması gerekir.


Protein tozu gerekli midir? Gerçekten çalışıyor mu? Ne kadara ihtiyacın var? Hangi türü kullanmalısınız? Hangisi en iyisi? Ve son olarak, bu tepkilerin herhangi biri kasları gösterme veya karşı cinsi etkileme söz konusu olduğunda gözle görülür bir değişikliğe neden olur mu?


Bu makale, protein tozları ile ilgili her türlü aşırı, bilimsel ve kafa karıştırıcı konulardan uzak duracaktır. Bu makaleyi okuduğunuzda protein tozu hakkında çok fazla bilgiye sahip olmanın yanı sıra spor beslenme mağazasına girdiğinizde bilginizle arkadaşlarınızı da şaşırtacaksınız. Artık ne alacağınızı bilmediğiniz için iki saatlik protein tozu alışverişi yapmayacaksınız!


Protein tozu gerçekten gerekli mi?


Şimdi, protein takviyeleri kilo almak için mutlak bir gereklilik olmasa da, hiçbir yerde pişmiş gıdalardan 400 gram protein alabilen biriyle tanışmadım. Günlük protein ihtiyacınız 200 gramın üzerindeyse protein tozu kullanmanızı tavsiye ederim. Yine de kullanmaya başladığınızda hayatınızın ne kadar kolay olacağını göreceksiniz.


Ek olarak, bir kuruş, protein tozu ve besin ikameleri aramak, bütün öğünü tüketmekten daha ekonomiktir. Ancak burada bir yanlış anlaşılma olmamalıdır. Protein tozları, kitabımda hala sadece tamamlayıcı maddelerdir. Adından da anlaşılacağı gibi takviyeler diyete ek olarak alınması gereken tamamlayıcı gıdalardır. Bunu vurguluyorum çünkü herhangi bir diyetin odak noktası yiyecek olmalıdır. Gıdanın bir bütün olarak tüketilmesi, geniş bir besin değeri yelpazesi sağlayacağı için protein tozlarına tercih edilir.


Diyetteki proteinin çoğu kırmızı et, balık, tavuk ve yumurtadan gelmelidir. Ancak tüm protein ihtiyacının yemeklerden karşılanması pratik ve kullanışlı olmayabilir. Günlük protein ihtiyaçlarını karşılamak için altı veya daha fazla öğün tüketmek zorunda olanlar için bu özellikle zordur. Optimal kas kazanımı için, ilave protein alımının üç kaşık veya toplam günlük besin alımının% 40'ı ile sınırlandırılması gerektiği vurgulanmalıdır. Bazılarına saçma gibi gelebilir ama katılmıyorum.


Aslında yemek pişirmeye özellikle meraklı değilseniz, tam bir beslenme dengesi sağlamak ve istenen proteini elde etmek için hem yiyeceklerin hem de takviyelerin çok önemli olduğu unutulmamalıdır. Bu makaleyi okuyanların% 95'inden fazlasının evde kendilerine uygun yemek hazırlayacak bir hizmetçisi olmadığını düşünüyorum. Ek olarak, protein tozlarının iş ve beslenmenin yerini alabileceği hatasına asla düşmeyin.