• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

BİLGİLENDİRME STEROİDLER İLE YAĞ YAKIM

BİLGİLENDİRME STEROİDLER İLE YAĞ YAKIM

En sık sorulan konulardan biri de en etkili yağ yakıcı steroid olan steroidlerle yağ yakımıdır? Doğrusu, tüm anabolik steroidler yağ yakar, ancak bazı anabolik steroidler diğerlerinden daha fazla yağ yakarken, yüksek yağ yakıcı steroidler performansı artırmada diğerlerinden daha etkilidir.


En etkili yağ yakıcı steroidler arasında Trenbolone şüphesiz listenin başında geliyor. Trenbolone, kas kütlesi, kuvvet ve güçlenmenin yanı sıra önemli miktarda yağ yakma ve kurutma sağlayan çok güçlü bir steroiddir. Trenbolonun bu listenin başında olmasının nedeni, hem yağ yakma hem de yağsız kas kütlesinde önemli bir artış sağlaması ve aynı oranda diğer anabolik androjenik steroidlerin dolaylı olarak yağ yakmaya yardımcı olmasıdır. Diğer etkili yağ yakıcı steroidler aşağıda listelenmiştir;


Winstrol, Rimabolan, Masteron, Boldenone


Doğru kombinasyonlar yapılırsa bu anabolik steroidler yağ yakmada çok başarılı olabilir. Trenbolondan sonra testosteron, en iyi yağ yakıcı ve kürler için vazgeçilmez bir araçtır. Tüm testosteron, enantat, cypionate, propionate ve sustanon esterleri, normal bir diyetle kullanıldığında normalden çok daha fazla yağ yakacaktır.


Steroid olmayan yağ yakıcılar;


Clenbuterol, efedrin, büyüme hormonu gibi ürünler steroid sınıfına dahil değildir. Bu ürünler, steroidlere göre çok daha az yan etki ile yağ yakma ve artan kas kütlesi, iştah azalması ve performans gibi etkiler sağlar.


Steroidlerin, büyüme hormonlarının ve peptidlerin yağ yakıcı etkileri hakkındaki yanlış kanı;


Steroidlerin, steroid konusunda uzman olmayan insanlar için sihirli bir değnek olduğuna inanılır. Bu ürünler kesinlikle sihirli değnek veya sihirli hap değildir. Bu yiyecekleri tüketirken mutlaka diyet ve egzersiz yapın. Bu ürünleri diğer yağ yakıcılardan ayıran özellik, kas kütlesini artırarak aynı zamanda yağ yakımını hızlandırması ve daha estetik bir vücuda olanak vermesidir.