• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

BİLGİLENDİRME STEROİD ENJEKSİYONU NASIL YAPILIR?

BİLGİLENDİRME STEROİD ENJEKSİYONU NASIL YAPILIR?

Doğru enjeksiyonu nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız okumaya devam edin.Öncelikle ön bilgileri öğrenmemiz gerekiyor, 7 adımda doğru enjeksiyonun nasıl yapılacağını adım adım anlatacağım, kulağa çok iş gibi geliyor ama aslında sadece 2- 3 dakikalık prosedür. Enfeksiyon gibi istenmeyen bir durumdan kurtulacaksınız.


STEROİD ENJEKSİYON NASIL YAPILIR - HAZIRLIKLAR

AŞAMA 1; İğne seçimi


Eczanenizden yeşil uçlu iğne siparişi verebilirsiniz. 23g veya 25g koduyla da talep edebilirsiniz. İğnenin ucu 1 inç (2,5 cm) ve yağ solüsyonunu rahatlıkla geçebilecek bir iğne olmalıdır. Bu iğneler tek kullanımlıktır, asla aynı iğneyi iki kez kullanmayın.


ADIM 2; Hava emme ve sıkıştırma


Şırıngayı elinize aldığınızda, önce şırıngaya çekeceğiniz steroid solüsyon miktarına eşit miktarda hava çekin ve ardından yazdığınız havayı şişeye aktarın. Bundan sonra, gerekli miktarda steroid solüsyonunu kolayca geri çekebilirsiniz - bu adım hayati değildir, ancak hayatınızı kolaylaştıracaktır. Ampul steroidleri bu prosedürü gerektirmez.


AŞAMA 3; Enjektöre çizim


2. adımdan sonra steroid çözeltisini şırıngaya çekin.


ADIM 4; Hava kabarcıkları almak


En azından filmlerde görmüştük, enjektör iğnesi havada tutulur ve işaret parmağıyla 2-3 klik ile yukarı doğru hava kabarcıkları yükselir, enjektör pompası itilir ve hava kabarcıkları çıkarılır.


ADIM 5; Sterilizasyon


Enjekte edilecek bölge kolonya veya alkol ile iyice dezenfekte edilmelidir.


ADIM 6; İğneyi batırın ve doğru yerde olduğundan emin olun.


Dezenfekte edilen bölgeye iğne sokulur, enjeksiyon öncesi şırınga pompası çıkarılır ve şırınganın kanla dolu olup olmadığı kontrol edilir.


Şırınga kanla doluysa yanlış yerdesiniz, iğneyi farklı bir yere batırın ve aynı işlemi tekrarlayın. Şırıngaya sadece hava kabarcıkları girerse, doğru yerdesiniz.


Bu prosedürün amacı damar ve sinire uyup uymadığını kontrol etmektir. Farkında olmadan damara girerse ağızda öksürüğe ve metal tadına neden olabilir. Bunu kas içinden yaptığınızdan emin olun.


ADIM 7.


6. adıma ulaştınız ve şırıngadan kan gelmezse steroid solüsyonunu yavaşça enjekte edebilirsiniz.


ENJEKSİYON SONRASI


Enjeksiyon sonrası enjeksiyonu etkili ve ağrısız hale getirmek için yapacağınız işlemler;


AŞAMA 1;


Çözeltiyi enjekte ettikten hemen sonra iğneyi çıkarmayın, iğneyi 20-30 saniye içeride bırakın. Böylelikle solüsyon kaslara dağılacak ve enjekte ettiğiniz solüsyondan tam verim alacaksınız, böylece iğne dışarı çıkma, deri kaçağı gibi sorunlar yaşanmayacaktır.


(Enjeksiyon sonrası ağrının nedeni, solüsyonun bir kısmının deri altına sızmasıdır)


ADIM 2;


İğneyi çıkarın ve pamuk yüne 20-30 saniye bastıktan sonra bölgeye masaj yapın.