• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Anapolon Steroid Sipariş

Anapolon Steroid Sipariş

Her disiplinde olduğu gibi, Anapolon Steroid Sipariş vücut geliştirmede başarıya giden yolları destekleyen birçok yöntem ve süreci içeren spekülasyonlar vardır.


Bu spekülasyonlar genellikle vücut geliştiricinin kafasını karıştıran ve engelleyen sonuçlara yol açar. Örneğin beslenme konusunda bir yanılgı var; Her türlü yağdan uzak durmak kişinin sağlığını iyileştirir ve arzu edilen bir vücut verir. Ancak araştırmalar gösteriyor ki; Doğru yağ türünün uygun miktarlarda düzenli olarak alınması sadece sağlığı iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda fiziksel gelişimi de destekler.


Ayrıca aerobik eğitimin kas büyümesini olumsuz etkileyebileceğine dair bir inanç var. Bu makalede tartışıldığı gibi, aerobik eğitim, kütleyi artırmak için değerli bir araç olabilir. Anapolon Steroid Sipariş Bunlar sadece iki örnektir. Bu örneklerden çok daha fazlası var. Aslında, her vücut geliştiricinin bilmesi gereken bazı evrensel gerçekler vardır. Aşağıdakiler herkesin fiziğini geliştireceğini garanti eder.


1: Ağırlıkları Artırmak


Vücudunu iyileştirmek isteyen herkesin temel ihtiyacı seanstan seansa kaldırılan ağırlık miktarını artırmaktır. Bu işlem seansın sadece yoğunluğunu arttırmakla kalmaz, aynı zamanda kaslara yeterli gerginlik uygulandığını doğrular ve sonuçlar bunu gösterecektir.


Acemi vücut geliştiriciler öncelikle belirli bir ağırlığı belirli bir miktarda tekrarlamayı hedeflemelidir (örneğin, basınç tezgahında 10 kez 50 kg kaldırma - tezgah presi). Sonraki hafta ağırlık 2,5 kg arttırılır ve bu işlem kişi ağırlığı sadece 6-8 defa kaldırana kadar devam eder.


Bundan sonraki hedef 6-8 defa kaldırılabilen bu ağırlığın 10 defa kaldırılabilmesi olacaktır. Gerçek şu ki, vücut geliştirmede ilerlemenin yolu, kaslara sürekli bir prensipte artan yoğunluk seviyeleri vermektir, bu genellikle "ilerici direnç eğitimi" olarak bilinir.


Aslında her gün aynı ağırlık kaslara uygulanmaya devam edildiğinde gelişimin durduğu görülebilir. Böyle bir durgunluk gelişmeyi durdurur ve sonuçları olumsuz etkiler. Anapolon Steroid Sipariş Kişi iş ağırlığını artıramadığı bir durumdaysa, aşırı miktarda iş meydana gelir ve daha fazla kazanç elde etmeden önce bunun sonuçları iyi hesaplanmalıdır (Bkz. Gerçek 10).


# 2: Vücut ağırlığınızın kilogramı başına 2,5 gram protein tüketin


Bugün çoğu vücut geliştirmeci ve sporcu, proteinin önemli bir besin bileşeni olduğunu bilir.


Bununla birlikte, çoğunun fiziksel hedeflerine ulaşmada başarısız olduğu nokta, ihtiyaç duyulan protein miktarının başlangıçta düşündüklerinden çok daha fazla olmasıdır.


Genel kabul, alınacak günlük protein miktarının 70-80 gram olmasıdır. Bu miktarın yanlış olduğu kanıtlanmıştır. Protein, vücudumuzdaki birçok biyolojik süreç için, özellikle vücut geliştiricilerinin kaslarını inşa etmeleri için gerekli bir kimyasal bileşendir. Protein sentezi (vücut hücrelerinin onarımı ve yeniden yapılandırılması için amino asitlerin proteine ​​dönüştürülmesi) ancak yeterli miktarda protein tüketilerek düzgün bir şekilde gerçekleşebilir.


Kaslarını normal insanlardan daha fazla zorlayan gelişmiş vücut geliştiriciler, daha sonra yüksek proteinli bir diyetle beslenirler. İyi bir başlangıç ​​miktarı (bir süreliğine bir vücut geliştirmeci için), Anapolon Steroid Sipariş vücut ağırlığınızın her kilogramı için 2.5 gram proteindir. Tecrübelerime göre, daha fazlası daha iyidir. Birçoğu bu miktarın iki katı alır.


Vücut geliştirme söz konusu olduğunda, çok fazla protein yemek, egzersiz yoğunluğundan sonra belki de ikinci önemli değişkendir. Protein açısından zengin yiyecekler, yumurta (protein içeriği en yüksek yiyecek), süt, tavuk ve kırmızı et. Kişi günde 5-7 defa 30-40 gram protein tüketmeye çalışmalıdır. Anapolon Steroid Sipariş Yeterli boyuta ulaşamamanın nedenlerinden biri protein eksikliğidir ve bu genellikle takviyelerin yardımcı olacağı doğru yemek zamanlaması ve planlamasındaki zorluklarla ilişkilidir.


İyi bir "peynir altı suyu" protein takviyesi (en etkili olarak gösterilmiştir), sütle karıştırılıp içildiğinde yaklaşık 30 gram protein sağlayacaktır. Proteinin önemi gerçekten abartılmış değil. Günlük yemek malzemeleri (normal koşullar altında) şunlar olabilir: